Sopimus loppukaudeksi tehty Yevgeniya Nyukhalovan kanssa

LP Kangasala teki loppukaudeksi sopimuksen ukrainalaisen, 193 senttisen Yevgeniya Nyukhalovan kanssa. Viime kaudella Nyukhalova pelasi Ranskassa huippujoukkueessa Le Cannet (Ranskan mestaruus, Ranskan Cup mestaruus, Champions league). Sveitsissä Volero Zurichin riveissä hän oli mukana voittamassa Sveitsin mestaruutta sekä Sveitsin Cup-mestaruutta kaudella 2013/14 sekä pronssia 2015 FIVB Volleyball Women’s Club World Championshipistä. Filippiineillä Nyukhalova pääsi The Philippine SuperLiga All-Starsjoukkueessa pelaamaan 2016 FIVB Volleyball Women’s Club World Championship pelejä.

Nyt muutaman päivän harjoiteltuaan LP Kangasalan joukkueen kanssa Yevgeniya Nyukhalova on innoissaan nuoresta loistavalla motivaatiolla treenaavasta joukkueesta. Suuren vaikutuksen häneen on myös tehnyt Suomen luonto ja metsät: ”Ulkona on niin kaunista!”

LP Kangasalan päävalmentaja Virginie De Carne on myös tyytyväinen saatuaan jälleen rosterin täyteen: ”Hienoa saada nuori lupaava pelaaja, joka on isoissa seuroissa jo pelannut, Kangasalle kehittämään itseään pelaajana. Kun nyt on taas kaksitoista pelaajaa mukana, on enemmän vaihtoehtoja laittaa pelaajia kentälle kiireisen kevään aikana.”

LP Kangasala on nyt vahvana lähdössä kevään peleihin sekä kotimaan liigassa, Suomen Cupissa että Challenge Cupissa.

Author: Outi Pettersson

Share This Post On