Pohjoisen vieraita lauantaina Pitkäjärvellä

Lauantaina taas kolahtaa Pitkäjärvellä, kun Rovaniemen ylpeys WoWo Rovaniemi saapuu LP Kangasalan vieraaksi. Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Rovaniemellä vei kotijoukkue 3-2 vaiherikkaassa pelissä.

Liigan sarjataulukko on äärimmäisen tasainen kärkikaksikon takana. Edellisen kotipelin voitolla LP Kangasala nousi kolme sijaa viidenneksi, mutta sen jälkeen LiigaPloki kuittasi voitollaan ohi. Näin ollen LP Kangasala majailee tällä hetkellä kuudentena, mutta mahdollisuuksia on nousta vaikka kolmanneksi asti runkosarjan loppusijoituksissa. WoWo on tällä hetkellä kahdeksantena yhden voiton vähemmän ottaneena. Jaossa on siis tärkeä voitto ja pisteet. Sijoitukset ratkeavat ensisijaisesti voittojen määrällä, niiden ollessa tasan ratkaisevat pisteet.

Vierasjoukkueen ykkösnyrkkinä on kaudella ollut hakkuri/yleispelaaja Kristiine Miilen. Myös liigassa eniten torjuntoja ottanut Jazmine White on esiintynyt hyvillä tehoilla. Kangasalalle puolestaan saapui alkuviikosta testiin pelaaja Ukrainasta. 193-senttinen Yevgeniya Nyukhalovan kanssa tehtiin torstaina sopimus, mutta hänen pelaamisensa lauantain pelissä riippuu siitä saadaanko kansainvälinen siirtobyrokratia hoidettua läpi ja Ukrainan liitolta pelilupa ajoissa.

Tervetuloa kannustamaan omat voittoon!

Author: Outi Pettersson

Share This Post On