Kolmen erän voitolla tärkeät pisteet pidettiin kotona

Ensimmäinen erä alkoi WoVo Rovaniemen Roosa Raution ässäputkella ja LP Kangasalan hyökkäysvirheillä niin, että WoVo pääsi niskan päälle ja kuuden pisteen johtoon. Sitten LP Kangasala sai pelinsä käyntiin ja piste-ero rupesi kaventumaan. Jovana Gogic tasoitti jujullaan pisteisiin 11 – 11. Sitten WoVon peli alkoi murentua ja kotijoukkue kuittasi ensimmäisen erän pistein 25 – 20.

Kaksi seuraavaa erää meni täysin LP Kangasalan dominoimana. LP Kangasalan vahvat syöttäjät napsivat pelissä jälleen toista kymmentä ässää. Nyt oli myös hienon pelin pelanneella passari Jovana Gogicilla joka puolella pisteiden tekijöitä, joille tarjoilla palloja. Ensimmäistä kertaa kentällä ollut Yevgeniya Nyukhalova kuittasi parhaat pisteet 17 / +9, mutta myös Dayana Segovia, Daniela Öhman ja Hanna Salomäki olivat pelipäällä ja napsivat pisteitä hyökkäyksillään. Toinen erä 25 – 14 ja kolmas 25 – 15, joten LP Kangasala kuittasi kolmen pisteen 3 – 0 voiton tästä pelistä.

Katsojamäärä pelissä oli 331.

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Olen todella onnellinen. Tämä viikko on saatu harjoitella niin, että Zhenya (Yevgeniya Nyukhalova) on ollut mukana. Olemme voineet testata erilaisia taktiikoita. Niitä tullaan tarvitsemaan, kun meillä on edessä paljon pelejä. Tiistaina pelaamme Saksassa Challenge Cupia, lauantaina edessä on Suomen Cupin peli HPK:ta vastaan. Olen todella ylpeä joukkueesta, kaikki pelasivat hyvin. Meillä on kireä peliaikataulu ja kenet tahansa voidaan laittaa kentälle. Joukkueella on hyvä henki, minkä näkee myös kentällä.

Teemu Mäkikyrö, WoVo Rovaniemi:

Tänään ei ollut mitään saumaa. Eka erä aloitettiin hyvin ja syötettiin rohkeasti. Sitten vastaanotto lähti murenemaan ekan erän lopussa ja se peli meni siihen. 14 suoraa vastaanottovirhettä, ei voi lentopallo-ottelua voittaa näin.

Yevgeniya Nyukhalova, LP Kangasala:

Oli jännittävää tulla Kangasalle pelaamaan. Joukkueella oli hyvä fokus pelissä. Joukkue on mukava, samoin koko seuran väki.

Nelli Rantanen, WoVo Rovaniemi:

On vähän tyhjä olo, kun hävittiin. Vaikka itse pelasin hyvin, se ei auttanut kuitenkaan joukkuetta voittamaan.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Yevgeniya Nyukhalova 17 / +9

Daniela Öhman 11 / +11

Dayana Segovia 10 / +1

WoVo Rovaniemi

Kristiine Miilen 10 / +3

Nelli Rantanen 7 / +1

Roosa Rautio 4 / +1

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Jovana Gogic

WoVo Rovaniemi Kristiine Miilen

LähiTapiola-pistekisa

3p Jovana Gogic

2p Daniela Öhman

1p Yevgeniya Nyukhalova

Author: Outi Pettersson

Share This Post On