Minuutin Otteluennakko: LPK – Hämeenlinnan Lentiskerho

MINUUTIN -OTTELUENNAKKO-

Kausi 2020-2021 uudistaa monella tapaa LP Kangasalan toiminnan. Pidämme otteluennakot ja -raportit sopivan mittaisina. Ennakko tiivistää minuuttiin kaikki tarvittavat tiedot tulevasta ottelusta, sekä mielenkiintoiset pelaajat vastapuolelta verkkoa.

LP Kangasala – Hämeenlinnan Lentopallokerho

Pitkäjärven koulu

la 10.10.2020 klo 17:00

LP Kangasala tarjoaa lauantain parhaaseen aikaan huippu lentopalloa, kun Pitkäjärvelle saapuu Suomen kestomenestyjiin kuuluva Hämeenlinnan Lentiskerho. Uudistunut LP Kangasalan ryhmä on esittänyt vakuuttavia otteita avausotteluissa häviämättä vielä erääkään. Vastaan ovat tulleet Pihtiputaan LiigaPloki ja Nurmon JymyVolley. 

Hämeenlinnan Lentiskerhon kauden aloitus on tuonut vuorostaan kaksi tappiota. Mestaruusliigan avausottelussa Oriveden Ponnistus kaatoi Lentiskerhon 3-2 ja kaksi päivää sitten Salossa LP Viesti voitti suoraan 3-0. Pitkäjärvelle saadaankin varmasti sisuuntunut ja voiton nälkäinen joukkue.

 

Saman allekirjoittaa myös LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen. 

Itselle Lentiskerho on vielä pelillisesti kysymysmerkki. Kaksi uusinta hankintaa vaikuttaa paljon heidän iskukykyyn ennenkaikkea hyökkäyspelissä. Odotan kovaa vääntöä sarjapisteistä. Mukava nähdä Julia Miniuk, vaikkakin väärällä puolen verkkoa, – hymyillen kommentoi Keränen. 

Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia marssittaa kentälle ryhmän, josta selkeästi seuratuin hahmo on viime kaudella Kangasalla pelannut valko-venäläinen Julia Miniuk (190/20v.). Mahdollisuus avautui Lentiskerhossa kun polvileikkaukseen joutunut Venessa Loukonen joutui päättämään kautensa juuri ennen kauden alkua.

Pitkäjärven koulu on tuttu myös toiselle keskipelaajalle Daniela Öhmanille, joka siirtyi Pihtiputaan LiigaPlokista Hämeenlinnaan.

Hämeenlinnasta Kangasalle siirtyneet passari Katja Kylmäahon (173/26v.) ja keskipelaaja Karoliina Fribergin (187/26v.) kohtaamiset entistä seuraansa kohtaan luo sopivaa jännitystä ja sisua ottelun edetessä.

Kiva on pelata Lentiskerhoa ja Matteota (Pentassuglia) vastaan. Hän tuntee minut hyvin, joten katsotaan miten pystymme lukemaan toistemme pelitaktiikoita, – pohtii Katja Kylmäaho.

Kenet pelaajan nostaisit esille Lentiskerhon ryhmästä ja miksi?

Yasmin Madsenin käsi alkaa olemaan liigan kovimpia, – vinkkaa Kylmäaho.

Seuraa tätä taisteluparia:

Hakkurit: Jody Larson vs Yasmine Madsen

Author: Jani Huoponen

Share This Post On