LP KANGASALA VEI PIRKANMAAN DERBYN

Lp Kangasala oli lopulta melko selkeästi Oriveden Orpoa vahvempi naisten mestaruusliigan syksyn ensimmäisessä paikallisottelussa.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvoilla syötöillä joihin Orpo ei tahtonut  löytää lääkkeitä.Varsinkin pikkuvaivaista Ronja Heikkiniemeä paikannut Jemina Jäärni ja toinen yleispelaaja Salla Karhu olivat tehokkaita sekä kentällä että syöttöruudussa ja erä kotijoukkueelle 25-21.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen passarin ja kapteenin Katja Kylmäahon jäätävällä syöttöputkella ja tilanne oli hetkessä jo 7-0. Lopun hoitelikin lähes kaiken torjunut kovavireinen Roosa Laakkonen ja vaikka Orpo hetkellisesti piristyi passari Nea Luntamon tultua kentälle erä selkeästi Kangasalle 25-19.

Moni luulikin että kotijoukkue marssii helppoon voittoon pitkän erätauon jälkeen mutta toisin kävi,

Hieman yllättäen koko ottelun vakiopelaajiaan Sanna Häkkistä ja Kaisa Nymania pelannut vierasjoukkue otti heti kuskin paikan ja laajalla rintamalla virheitä tehnyt kotijoukkue ei löytänyt virettä missään vaiheessa ja erä Orpolle 19-25.

Neljännen erän sisuuntunut kotijoukkue aloitti vahvasti ja älykkäästi hyökänneiden Kylmäahon ja Salla Karhun johdolla kotijoukke pysyi koko erän askeleen edellä ja erä Kangasalle 25-15 ja koko ottelu siis 3-.

Anastasia Boricheva, Orpo :

  • Tiedettiin että kotijoukke syöttää hyvin ja vastaanoton pitää onnistua mutta onnistuimme tässä vain yhdessä erässä

Sotiris Gkotsis, Orpo:

  • Kangasala hyökkäsi ja torjui erinomaisesti. Meillä on seuraavaksi tärkeä ottelu LiigaPlokia vastaan, siksi muutama pelaaja huilasi tänään.

Roosa Laakkonen, Kangasala ;

  • Luultiin kahden erän jälkeen että homma on kohta ohi ja se kostautuu aina, Katjan kanssa yhteispeli tomii koko ajan paremmin.

Arttu Keränen, Kangasala :

  • Pelattiin kolme hyvää erää ja yksi surkea, hyvä juttu että kolmannen erän konttauksen jälkeen tytöistä näki heti että neljättä ei enää pelata yhtä huonosti.

Parhaat pelaajat : Laakkonen , Kangasala ja Saara Holm, Orpo

 Mestaruusliigapisteet :  3p Laakkonen   2p Karhu   1p Holm

 Prolibero  : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On