Minuutin Otteluennakko: LPK – Nurmon JymyVolley

LP Kangasala – Nurmon JymyVolley 

Mestaruusliiga runkosarja + Suomen Cup 1. kierros

Pitkäjärven koulu to 08.10.2020 klo 18:30

Mestaruusliiga kotiotteluiden merkeissä saa alkunsa torstaina kun Pitkäjärven koululle saapuu vieraita Pohjanmaan lakeuksilta Nurmon JymyVolley.

5. kauttaan Mestaruusliigassa pelaava Nurmon JymyVolley teki huippu hankinnan valmennuspuolelle kun mestarivalmentaja Kari Raatikainenallekirjoitti sopimuksen JymyVolleyn kanssa. Raatikaisen johdattama JymyVolley on nuorentanut joukkuetta isolla kädellä, mutta kokoonpano sisältää paljon tulevaisuuden potentiaalia, sekä ripauksen kokemusta kun passari Anniina Keinonen (173/31v.) jatkaa seuran edustusjoukkueessa. Kauden avausottelussa nuori ja nälkäinen Jymy-lauma syötti kirjaimellisesti LP Vampulan kumoon. Ottelussa JymyVolley syötti huimaavat 22 ässäsyöttöä.

https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/jymyvolley-naytti-kyntensa-syottamalla-voiton.html

Odotukset omaan peliin on jatkaa sillä tasolla missä oltiin liiga-avauksessa (Pihtiputaalla) lauantaina. Nurmo on nuori joukkue ja näytti jo potentiaalinsa voittamalla sarja-avauksen kotonaan. Tärkein asia pelissä on Suomen Cupin jatkopaikka: – analysoi tulevaa kotiavausta LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen.

Pelaajia, joita seurata Nurmon joukkueesta: 

Riikka Valkonen, yleispelaaja (179/23v.). Maajoukkuekasteensa kesällä saanut yleispelaaja on luonnollisesti joukkueen kantavia voimia yhdessä Keinosen kanssa. Valkonen ei vielä ole Mestaruusliigan tunnetuimpia nimiä, mutta nyt jos koskaan on hyvä aika nousta joukkueen profiilipelaajaksi. 

Veera Honkanen, libero (172/17v). Ehkäpä Suomen kokeneimman nuorten maajoukkuevalmentajan Pertti Honkasen tytär Veera Honkanen astelee ensimmäistä kertaa Mestaruusliigakentille. Ikäisekseen omaa hyvän tekniikan ja rauhallisen mielen. 

Veera osaa lukea peliä hyvin ja perustaidot ovat kunnossa: passaaminen, puolustaminen yms. Veera on rauhallinen joukkuepelaaja, mutta tietää mitä tekee ja pystyy ohjaamaan takakenttäpelaamista, – kuvailee samaan aikaan Kuortaneelle opiskellut Jemina Jäärni.

Lipunmyynti on avattu osoitteessa

https://www.seat4.me/tapahtuma/lp-kangasala/lp-kangasala-nurmon-jymyvolley-2020

Author: Jani Huoponen

Share This Post On