Keränen valmiina kotimaratooniin – ”Voitot luo uskoa joukkueeseen”

LP Kangasala vs. Woman Volley

Lauantai 21.11. klo 17:00

Pitkäjärven koulu, Kangasala

Osta liput ennakkoon TÄÄLTÄ

LP Kangasala aloittaa todellisen kotipelien maratoonin, jonka aikana Kangasalle ennen joulua saapuu vieraita Rovaniemeltä (21.11.), Kuopiosta (29.11.), Kuortaneelta (2.12.), Huittisista (13.12.) ja maratoonin viimeinen osa nähdään joulun kynnyksellä 18.12. Pölkky Kuusamoa vastaan!

– Hienoa on päästä pelaamaan kotipelejä hieman useampi peräkkäin. Meille kotiottelut on ollut hyvässä lennossa tuloksellisesti, joten se aina luo uskoa joukkueeseen. Pyritään kovasti pidentämään kotivoittojen määrää myös lauantaina, kommentoi LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen.

Ensimmäisessä osassa vastaan asettuu Woman Volley. Ottelu on samalla Roosa Laakkosen 200. Mestaruusliiga-ottelu. Samassa ottelussa saatetaan nähdä kun Ronja Heikkiniemi rikkoo 1500 pisteen rajan! Heikkiniemellä on pisteitä kasassa tällä hetkellä 1496 pistettä.

Tasan kuusi päivää aikaisemmin, edellinen kohtaaminen päättyi LP:n voittoon erin 0-3. Päävalmentaja Keränen nostaa match-to-match asetelmat tärkeiksi kevättä silmällä pitäen.

– Alle viikon sisään uudestaan WoVo vastassa, joten pientä Playoffs-henkeä on asettelussa. WoVo on vaarallinen joukkue kun pallo nousee hyvin. He ovat haastaneet kärkijoukkueet pelatessaan hyvällä tasolla, summaa Keränen.

Viikon aikana joukkueet ovat saaneet rauhassa perehtyä vastustajan heikkouksiin ja luoda taktiikan voittoa varten. Nähtäväksi jää kuinka Woman Volleyn päävalmentaja Teemu Mäkikyrö haastaa sarjaa johtavan Kangasalan kotisalissaan.

Mikä on lauantaisen ottelun kulmakivi Keräsen mielessä: – Hakkuritaisto tulee varmasti olemaan kova. Molemmat joukkueet tarvitsevat silti pelipaikalta pisteitä huomenna.

Jody Larson on esittänyt tasaisen vakuuttavia otteita ottelusta toiseen LP Kangasalan hakkurin roolissa. Larson ei omista Mestaruusliigan kovinta hyökkäystä, mutta monipuolisuus erilaisilla vaihtoehdoilla ja virheettömyys on sarjan eliittiä. Hakkuri joka täydentää Kangasalan tasaisen laitapelaajien osastoa.

Saana Lindgren on nuori ja lahjakas hakkurinalku, joka on Mestaruusliigan paras pisteentekijä 196 tehdyllä pisteellä. Lindgrenin parhaat vuodet ovat vielä edessä, mutta jo tässä vaiheessa omaa suuren potentiaalin olla joukkueensa kantavia voimia ottelusta toiseen.

La 21.11. LP Kangasala vs. Woman Volley

Su 29.11. Pälkäne, Kostia-Areena LP Kangasala vs. Puijo Volley

Ke 2.12. LP Kangasala vs. Kuortaneen Urheiluopisto

Su 13.12. LP Kangasala vs. LP Vampula

Pe 18.12. LP Kangasala vs. Pölkky Kuusamo

Osta otteluliput ennakkoon TÄÄLTÄ

Author: Jani Huoponen

Share This Post On