LP KANGASALA VANKISTI SARJAJOHTOAAN

,Sarjakärki LP Kangasala ei antanut vierailjia WoVo Rovanimen yllättää lauantain kotiottelussa Pitkäjärvellä.

 Ottelu alkoi kotijoukkueen lievällä hallinnalla ja varsinkin koko kentän ainoa ulkomaalaispelaaja Jody Larsson oli tehokas.WoVo sinnitteli kinteteillä erän puoliväliin asti mutta erä kuitenkin kotijoukkueelle 25-18.

 Toinen erä oli varsinainen kotijoukkueen näytös, sekä Larson että 1500 hyökkäyspisteen ottelussa rikkonut Ronja Heikkiniemi ja myös Salla Karhu ei antanut mitään armoa hyökkäyspelissä ja erä Kangasalle murskaavasti 25-7.

 Kolmanteen erään kotijoukkue vaihtoi passariksi Emmi Jalosen ja hakkurin tontille ensimmäiset liigapisteensä tehneen Venla Raittisen ja pienen alkuhapuilun jälkeen myös uuden kuusikon yhteispeli löytyi ja erä kotijoukkueelle 25-15 ja koko ottelu siis puhtaasti 3-0.

 Oona Viljanen, WoVo :

  • Tänään meni oikeastaan kaikki päin honkia, Kangasala oli joka osaalueella parempi.

 Teemu Mäkikyrö, WoVo :

  • Vastustajalla oli hyvä torjuntapuolustus ja meillä taas ei, kauden alun seitsemän ensimmäistä ottelua oli meiltä hyvää ja samaan olisi taas pyrkimys.

Karoliina Friberg, Kangasala :

  • Jälleen hyvää tekemistä koko joukkueelta. Olen viihtynyt Kangasalla tosi hyvin ja on tosi mukava pelata näiden tyttöjen kanssa.

Arttu Keränen, Kangasala

-Olen Ihan tyytyväinen tämän päivän peliin, kolmannessa erässä varsinkin ilahdutti Venlan kentälletulo, kolme hyökkäyspistettä heti kärkeen, Tästä on hyvä jatkaa.

 Parhaat pelaajat : Larson, LP ja Viljanen, WoVo

 Mestaruusliigapisteet : 3p Larson LP  2p, Ronja Heikkiniemi LP,   1p Viljanen WoVo

 Prolibero : Tiiamari Sievänen, LP

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On