Viesti vei täyden pistepotin vaiherikkaassa ottelussa

Kotijoukkue on koko ensimmäisen erän vaikeuksissa eikä peli kulje kuin hetkittäin. LP Viesti hallitsee peliä joka osa-alueella eikä Kangasala saa kuin 12 pistettä kasaan.

Toinen erä alkaa hieman paremmin mutta peli ei kuitenkaan kulje. Outi Munnukka vaihdetaan tilanteessa 5-11 Hanna Rahkon tilalle ja tämä rauhoittaa hieman peliä. Kangasala alkaa pikku hiljaa kuroa eroa kiinni mutta häviää kuitenkin erän 19-25 Nyukhalovan verkkovirheeseen hyökkäystilanteessa. Nyukhalova loukkaa tilanteessa nilkkansa ja joutuu lopettamaan pelin tähän.

Pitkä erätauko ei tuo helpotusta Kangasalan tilanteeseen. LP Kangasalan puolella kentällä on kaksi passaria ja kolme keskitorjujaa, ja kotijoukkue taistelee vimmatusti. Munnukka passaa ja Gogic hyökkää kerta toisensa jälkeen ja tekeekin hyvin pisteitä. Taistelu ei kuitenkaan riitä ja vieraat vievät kolmannenkin erän numeroin 17-25.

Katsojamäärä pelissä oli 420

Kapteeni Outi Munnukka, LP Kangasala:

Peli alkoi tahmeasti vaikka yhden pelaajan puuttumisen ei pitäisi vaikuttaa noin paljon. Toiseen erään lähdettiin paremmalla innolla ja taistelutahdolla mutta se ei riittänyt. Zhenyan loukkaantuminen sekoitti pakkaa mutta kolmannessa erässä alettiin herätä unesta. En tiedä mikä paniikki meillä oli ja miksi. Jovana teki hyvää työtä ja hyökkäsi rohkeasti.

Valmentaja Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

Tärkeät pisteet meille. Molemmat pelasivat hyvin Hämeenlinnassa viikonloppuna. Meillä oli hyvä vire ja olisin toivonut että Kangasala olisi pystynyt pelaamaan paremmin.

Pelaaja Daniela Öhman, LP Kangasala:

Ei oltu täydellä kokoonpanolla liikkeellä, mutta olisi pitänyt pystyä parempaan. Kaikkien pitäisi pystyä tuossa tilanteessa auttamaan toisiaan ja ottamaan vastuuta.

Pelaaja Hillaelina Mäntylä, LP Viesti:

Hyvä voitto ja tärkeät kolme pistettä meille. Tiedettiin että pitää pelata kovaa mutta Kangasalan kokoonpano helpotti meitä.

 

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Segovia Dayana 10/-2

Öhman Daniela 7/+5

Gogic Jovana 7/+0

LP Viesti

Vilponen Pauliina 14/+9

Heikkiniemi Ronja 11/+9

Gokhshtein Nadezhda 7/+6

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Jovana Gogic

LP Viesti Pauliina Vilponen

LähiTapiolan pistekisa

3p Vilponen Puliin

2p Heikkiniemi

1p Mäntylä

Tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=754&ID=21&CID=33&PID=23&type=LegList

 

Author: Marjaana Palonen

Share This Post On