Challenge Cupissa saksalaisia vieraita keskiviikkona 8.2.17

Keskiviikkona Kangasalla nähdään huippulentopallojoukkue Saksasta, kun SSC Palmberg SCHWERIN saapuu LP Kangasalan vieraaksi Challenge Cupissa. Schwerin johtaa Saksan bundesliigaa kärsittyään 16 pelistä ainoastaan 2 tappiota. Otteluparin ensimmäinen ottelu Saksassa päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon 1700 katsojan edessä. Keskiviikkona LP Kangasala lähtee hakemaan 3-1 tai 3-0 voitolla kultaista erää ja sen kautta sitten pääsyä kahdeksan parhaan joukkoon Challenge Cupissa.

Saksalaisten kova rutiinitaso tarkoittaa, että kotijoukkueen täytyy esittää parastaan saavuttaakseen jatkotavoitteensa. Vierailijoista kannattaa seurata etenkin nuorta hakkuria Louisa Lippmannia. Joukkueesta ei pituutta puutu, kun mukana on useita yli 190 senttisiä pelaajia. Valmentajana toimii Saksan naisten maajoukkuettakin valmentava Felix Koslowski.

LP Kangasala lähtee hakemaan parasta peliään ja osoittamaan, että pystymme pelaamaan myös Euroopan tasolla. Tulkaa kannustamaan ja katsomaan, minkälaista lentopallo voi parhaimmillaan olla.

Author: Outi Pettersson

Share This Post On