LP Kangasala Vampulaa parempi

LP Kangasala voitti kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussaan LP Vampulan suoraan erin 3-0.Mikään läpihuutojuttu peli ei kuitenkaan ollut vaan kaikki erät olivat tasaisia alusta loppuun.

Avauserässä Kangasala onnistui laajalla rintamalla ja hallitsi erää ihan loppumetreille asti kunnes pieni notkahdus avitti vieraat tasatilanteeseen 23-23. Kotijoukkue käytti kuitenkin heti ensimmäisen eräpallotilanteensa ja voitti erän 25-23.

Toinen erä mentiin tasatahtiin aina 16-17 tilanteeseen asti kunnes Kangasalan valmentaja Arttu Keräsen osoitti pelisilmänsä pätevyyden vaihtamalla syöttöruutuun muuten tänään vaihdossa olleen Jutta Riikosen jonka hyvä syöttöpeli johdattikin erän lopussa kotijoukkueen tarvittavalle karkumatkalle ja erä lopulta kotijoukkueelle 25-22.

Kolmas erä oli liki aikaisempien toisinto, tasainen alku joka loppupuolella kääntyi Kangasalan eduksi, varsinkin Kayla Haneline ja koko ajan parantava Nikki Taylor olivat ratkaisuhetkillä elementissään ja erä kotijoukkueelle 25-21.

Iina Andrikopoulou, Vampula :

– Yllättävän hyvä fiilis vaikka hävittiinkin.Meillä on loukkaantumishuolia ja siihen nähden hyvä esitys.

Darko Dobreskov, Vampula :

– Oli onni että saimme edes joukkueen kasaan tänään, meillä oli suurinpiirtein yksi täysin terve pelaaja tänään kentällä, siihen nähden hyvä esitys.

Vilma Ruuska, Kangasala ;

– Torjutiin hyvin, syötettiin vähän riskillä jonka takia tuli jonkin verran syöttövirheitä.

Arttu Keränen, Kangasala :

– 3-0 on aina 3-0. 13 Torjuntaa kolmeen erään on hyvä saldo, vähän saattoi joukkueella olla asennevaikeuksia kun huomattiin että vastustajan kuusikko oli hieman erilainen mitä odotettiin.

Parhaat pelaaajat : Kayla Haneline, Kangasala ja Iina Andrikopoulou, Vampula

Lähitapiolapisteet : 3p Haneline, 2p Nikki Taylor 1p Nette Peit

Prolibero : Tiiamari Sievänen, Kangasala

 

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On