LP KANGASALA – GEN-I VOLLEY (Slovenia) 0 – 3

  1. 0-4 tilanteessa Arttu Keräsen 1. aikalisä. Kangasalan kirittyä 2 pisteen päähän vieraiden
    aikalisä 8-10. LP:n 2 aikalisä 14-19. Erä vieraille 17-25.
  2. LP:n aikalisä 3-6. Kotijoukkue tasoitti 13-13, mutta vieraat pääsivät uudelleen 3 pisteen johtoon
    13-16 jolloin LP:n 2 aikalisä. Tasaisempi erä taas vieraille 19-25.
  3. Kangasalan aikalisä 4-10 ja uudestaan 9-20. Erä vieraille 16-25.

Joukkueiden parhaat: Scuka, Sievänen

 

Lehdistötilausuus:

Tina Lipicer Samec: Pelasimme juuri kuten valmentaja toivoi, ja tämä on tulos. Olen iloinen pystyessäni yhä pelaamaan äitinä ja 35 vuotiaana. Nuorempien kanssa pelaaminen on haastavaa. Odotimme myös fyysisesti vaikeaa peliä.

Vasja Samec: Vastustaja teki enemmän virheitä, ja me onnistuimme hyvin joka alueella. Valmistauduimme hyvin ja selvitimme vastustajan parhaat pelaajat (Peit, Haneline ja Taylor). Kaikki antoivat 200%. Olemme pelanneet paljon europelejä, mutta otan nämä aina tosissani.

Kayla Haneline: Tiesimme että kova peli tulossa, ja nuoria pelaajiamme jännitti tilanne jonkun verran. Emme kuitenkan olleet niin jännittyneitä kuin Sloveniassa, ja odotimme saavamme pikkun jännittämisestä apua peliin. Odotimme tiukkaa ottelua, mutta vastustaja pelasi loistavasti.

Arttu Keränen: Odotimme peliltä paljon, mutta vastustaja oli vahvempi etenkin puolustuksessa. Molemmat paransivat viime viikosta, mutta vastustaja oli kovempi. Nikki parantaa ottelu ottelulta, eikä kukaan pettänyt. Mitan paluu helpottaa paljon, vaikka Mita ei nyt pelannut 2,5 viikon tauon jälkeen parasta peliään. Tällä pelillä olisimme kuitenkin voittaneet liigassa. Vastustaja pelasi kurinalaisemmin. Meidän pitää oppia voittamaan pitkät pallorallit.

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On