LP KANGASALA AVASI UUDEN VUODEN VOITOLLA

Pitkän pelitauon jälkeen Lp Kangasalan kausi jatkui kotiottelulla Nurmon Jymyä vastaan.Ensimmäinen erä oli Kangasalan komennossa alusta alkaen, varsinkin Viron maajoukkueessa menneellä viikolla EM-kisapaikan varmistanut Nette Peit oli hyvällä pelipäällä ja erä kotijoukkueelle 25-15.

Toinen erä alkoi Jymyn hallinnassa, ja koko ottelussa hyvin toiminut vierasjoukkueen torjuntapeli piti erän tasaisena.Lopussa kuitenkin Kangasalan hyökkäysrutiini oli sen verran vahva että se vei erän 25-20.

Pitkän tauon jälkeen vierailjat tulivat kentälle sisuuntuneena ja se veikin kolmannen erän 21-25.Myös neljännen erän alku oli lievää Jymyn hallintaa aina erän puoleen väliin asti kunnes Kangasalan Nikki Taylor katkaisi vierailjoiden selkärangan pitkällä syöttöputkellaan ja erä lopulta kotijoukkueelle 25-15 ja koko ottelu siis 3-1.

Hilkka Hujanen, NJ :

– Hyvä fiilis oli pelissä vaikka tappio tulikin, virheet kun saadaan muutettua hyökkäystehoksi niin voittojakin tulee.

Kari Tuomela, NJ :

– Kolmas erä oli hyvä, samoin neljännen alku. Kangasalla on rutinoiteneemmat pallonhakkaajat jotka saavat pisteet tehtyä.

Nette Peit , LP:

– Meillä oli hyvä vastaanotto tänään, oma peli ei ihan parasta koska olin kolme viikkoa Viron maajoukkueen matkassa, Pääsy EM-kisoihin oli virossa iso juttu.

Arttu Keränen, LP :

– Ehkä paras tunnetila puuttui tänään, kuitenkin saatiin vaikean kolmannen erän jälkeen vielä kelkka kääntymään.

Parhaat pelaajat : Nette Peit, Lp ja Andie Malloy , NJ

Lähitapiolapisteet 3p Peit, 2p Mita Uiato Lp 1p Nikki Taylor Lp

Prolibero : Tiiamari Sievänen LP

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On