Voittoputki venyi jo neljään!

LP Kangasala – Nurmon Jymy   3-1 (25-21, 25-14, 21-25, 25-22).

 

Vaikean alkukauden jälkeen LP on löytänyt valmentajavaihdoksen ja pelaajamuutoksien myötä hyvän pelivireen ajatellen kevään pudotuspelejä. Tänään sen sai kokea LP:n kanssa kuutossijasta kovaa kamppailua käyvä Nurmon Jymy joka ei saanut pisteitä tuliaisiksi Pohjanmaalle.

Ottelun avauserä alkoi tasaisesti mutta erän edetessä kovasta keskipelistä aiemmin tunnettu LP ratkaisi erän tällä kertaa erityisesti laidasta hyökkäämällä lähinnä Liisa Hurskaisen ja Danielle Brisebois’n johdolla. Toinen erä olikin lähinnä Brisebois’n ja mestarillisesti peliä pyörittäneen passari Mita Uiaton näytöstä ja Jymy oli siinä täysin vastaantulija. Kolmanteen erään vieraiden päävalmentaja Kari Tuomela sai joukkueensa taisteluun, joka näkyi varsinkin erinomaisena puolustuspelinä ja Jymy veikin erän nimiinsä.

Neljäskin erä alkoi tasaisesti, mutta juuri ennen teknistä aikalisää lievästi loukkaantuneen ja pelin vaihtopenkillä seuranneen Oni Lattinin tänään hyvin paikannut keskipelaaja Taija Tikka syötteli omalla vuorollaan pienen piste-eron joka kesti erän loppuun saakka ja kotijoukkue vei tärkeät pisteet erin 3-1.

 

Karoliina Friberg, Jymy :

  • Kolme erää taisteltiin hyvin, toinen erä oli huono ja eikä saatu oikein konetta siinä käyntiin lainkaan.

Mita Uiato, LP:

  • Kolme hyvää erää, tänään sai liikkua aika paljon ja hakea palloja. Taijan (Tikka) pelaaminen ei ollut ongelma, meillä on kolme erittäin hyvää keskaria, joiden kanssa on hyvä pelata.

Kari Tuomela, Jymy:

  • Kangasalan passari oli tänään erinomainen, todella monipuolinen. Pudotuspelejä ajatellen sarja on tosi mielenkiintoinen, ja kuka tahansa vieraissakin aloittava joukkue on valmiina haastamaan ja yllättämään.

Kai Stenius, LP:

  • Peli ei ollut ihan niin hyvää kun tavoiteltiin, mutta tärkeintä on voittaa ja saada pisteet. On mielenkiintoinen kevät edessä, mikään ei tässä sarjassa ole varmaa.

LP: Brisebois 31/+20, Wagner 17/+14, Hurskainen 10/+6
Jymy: Friberg 12/+11, Vajdova 13/+1, Mikaelsen 10/0

 

Parhaat pelaajat:

LP: Danielle Brisebois

Jymy: Karoliina Friberg

 

LähiTapiola-pisteet:
3 Brisebois, LP
2 Uiato, LP
1 Friberg, Jymy

 

Katsojia: 296

Author: Riku Koukila

Share This Post On