Vieraita Koillismaalta

Lauantaina 12.11. klo 17 Pitkäjärvelle saapuu viime kevään finaalivastus Pölkky Kuusamo. Lähes täysin uudistunut vierasjoukkue on ehtinyt syksyn mittaan pelata seitsemän liigapelin lisäksi jo karsia paikasta Mestareiden liigaan. Heidän saldonsa liigapelien osalta on viisi voittoa ja kaksi tappiota. Europelit heillä jatkuu Cev-cupissa joulukuussa.

Tuttuja pelaajia Pölkyssä on passari Katja Kylmäaho joka pyöritti peliä meillä kaksi edellistä kautta. Muita tuttuja liigasta ovat tietysti libero Sanna Häkkinen sekä keskitorjuja Bettiina Yli-Sissala.

Kotijoukkueen saldo tältä kaudelta on myös 5-2 ja sarjasijoitus tätä kirjoittaessa on toisena. Edeltävänä keskiviikkona joukkue kävi Huittisissa Lp Vampulan vieraana ja tuliaisena oli 3-0 voitto. Tästä pelistä ilahduttavaa oli ennenkaikkea Inka Sairialan sekä Iida Pölläsen otteet koko pelin ajan.

Kausi Mestaruusliigassa on ollu kaikkiaan melko tasainen. Kaikki joukkueet ovat pelanneet 6-8 peliä ja jokainen joukkue on voittanut vähintään kaksi peliä. Jokainen ottelu siis vaikuttaa sarjasijoitukseen ja tiukkoja vääntöjä nähdään illasta toiseen.

Päivän tärpit:

  • Minkä värisellä paidalla Toni Flink saapuu Pitkäjärvelle?
  • Minkä värisillä kengillä samainen Flink saapuu Pitkäjärvelle?

Onko Lehtosen Kallesta pisteidenkääntäjänä edelleenkään havaittavissa minkäänlaista epävarmuutta?

Author: Pertti Flinck

Share This Post On