Välieräpaikka katkolla LP:lle keskiviikkona!

LP Kangasala – OrPo   3-0 (25-21, 25-20, 25-19).

 

Kangasalla pelattiin hyvätasoinen toinen puolivälieräkamppailu kotijoukkue LP:n ja OrPon välillä. Ensimmäisen ottelun voittanut LP aloitti ensimmäisen erän heti hyvällä ilmeellä ja hallitsi hienokseltaan pelitapahtumia. Erän ratkaisupalloissa esiin nousi hyvän ottelun pelannut Annukka Paloniemi, joka teki muutaman rohkean hyökkäyslyönnin ja erä LP:lle 25-21.

Toinen erä alkoi OrPon komennossa, ja se johti erää tekniselle aikalisälle mentäessä 14-10, mutta tämän jälkeen jälleen erinomaisen Danielle Brisebois’n johdolla LP otti eron kiinni ja hallitsi erän loppupuolta aina ratkaisuun saakka. Toisen erän loppupuolella nähtiin muutama loistelias palloralli, joka olivat loistavaa mainosta naislentopallolle.

Kolmannen erän alku oli jälleen tasaista ja hyvätasoista lentopalloa, jossa varsinkin myös erinomaisen ottelun pelannut kotijoukkueen kapteeni Liisa Hurskainen onnistui muutamassa tärkeässä torjunnassa ja hyökkäyksessä, ja koko ottelun mestarillisesti peliä pyörittänyt kotijoukkueen passari Mita Uiato pääsi näyttämään myös lyöntivoimaansa niittaamalla komeasti toisella kosketuksella kenttään ottelun toiseksi viimeisen pallon. Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Orivedellä, jossa välieräpaikka on katkolla LP Kangasalalle ensimmäisen kerran. Ottelu alkaa klo 18.30.

 

Sanna Häkkinen, OrPo:

  • Viimeinen potku puuttui tänään, kuten launatainakin. Nämä ottelut ratkaistaan henkisellä puolella ja siinä Kangasala on tällä hetkellä vahvempi.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

  • Onnittelut Kangasalle, olivat parempia myös tänään. Saimme jälleen Wagnerin kohtuullisen hyvin kuriin mutta Brisebois oli jälleen pitelemätön.

Liisa Hurskainen, LP:

  • Olen ylpeä meistä, tuntuu että kaikki onnistui tänään ja teimme juuri niin kuin on sovittu. Tästä on hyvä jatkaa.

Kai Stenius, LP:

  • Hyvä meininki pelissä. Passarimme Mita oli tänään uskomattoman hyvä. On hienoa kun aikaisemmin peräänkuulutetut asiat alkavat toimia. Esimerkiksi Annukka ja Liisa olivat tänään erinomaisia. Silti mitään ei olla vielä voitettu tai saavutettu. Keskiviikkona jatketaan ja homma on nollattava.

 

LP: Brisebois 20/+12, Wagner 12/+10, Hurskainen 11/+5
OrPo: Lepistö 10/+5, Lemos 8/+1, Batista 6/+4

 

Parhaat pelaajat:

LP: Mita Uiato

OrPo: Francyely Lemos

 

Katsojia: 640

Author: Riku Koukila

Share This Post On