Uusia yleispelaajia

LP:n yleispelaajaosasto täydentyy nuorilla lupauksilla! Alla Ari-Matti Joen kommentit uusista sopimuksista:
On kunnia saada kaksi suomalaista huippulupausta Kangasalle! Annika Koivuniemi ja Eevi Lehmus ovat pelaajia, joista voimme muutamien vuosien kuluttua odottaa kovia kotimaisia yleispelaajia kansainväliselle tasolle.
Heidän myötä täydentyy viiden YP:n ryhmä, joka on erittäin laadukas kokonaisuus. Nuoresta keski-iästä huolimatta on viisikolle karttunut jo taitoa ja kokemusta. Viivi johtaa loistavana ihmisenä ja joukkuepelaajana tätä nuorten lahjakkuuksien ryhmää, josta olemme nöyrästi ylpeitä.
Annika on erittäin mielenkiintoinen nuori pelaaja, on hienoa aloittaa hommat hänen kanssaan. Hän on tuttu jo vuosien takaa ja olen hänen kehitystään seurannut jo kymmenvuotiaasta saakka.
Hänessä on paljon potentiaalia ja mielenkiintoisia elementtejä pelaajana. Vastaanoton rauhallisuus ja räväkät hyökkäysratkaisut tekevät hänestä jo nyt hyvätasoisen pelaajan liigaan. Kangasalla hänelle tarjoutuu hieno tilaisuus olla silti “vaan” Ansku 16-vuotta ja kehittyä sopivin askelin kohti Euroopan kenttiä.

Annika aloittaa Sammon urheilulukiossa, joten voimme yhdistää vaativan harjoittelun ja koulunkäynnin onnistuneesti. Annika, kuten muutkin lukiolaisemme harjoittelevat arkiaamuina ja iltapäivinä kovassa ryhmässä joukkueemme mukana. Annikankin kohdalla haluamme varmistaa, että hänellä on turvallinen ympäristö, jossa pystymme huolehtimaan kokonaiskuormasta harjoittelussa ja pelaamisessa sekä tukemaan häntä kehittymisessä aikuiseksi.

Eevi on myös tuttu jo vuosien ajalta. Olemme seuranneet läheltä hänen kehittymistään pelaajana ja ihmisenä fiksuksi nuoreksi naiseksi. Eevissä on Annikan kanssa erittäin paljon samoja elementtejä. Vastaanoton rauhallisuus ja laadukkuus on voimavara, josta on hyvä jatkaa myös muiden osa-alueiden kehittämistä. Eevi on saanut rauhassa kehittyä tähän pisteeseen ja hänelle on nyt hyvä hetki siirtyä joukkueeseemme.
Annika ja Eevi ovat muiden nuortemme ohella loistava esimerkki siitä, kuinka valmentajat ja erityisesti vanhemmat ovat onnistuneet kasvattamaan itsevarmoja ja fiksuja nuoria ja näin annettu loistavat lähtökohdat astua kohti aikuisuutta.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On