Tuskaisen takkuisen pelin pisteet lähtivät Saloon

Ennen peliä jaettiin marraskuun tähdistöön valituille LP Kangasalan Dayana Segovialle sekä LP Viestin Hillaelina Mäntylälle ja Vera Klimovichille kunniakirjat.

Kotijoukkueen vahva alun jälkeen Viesti sai pelinsä käyntiin, kiri rinnalle ja lähti dominoimaan peliä. Ensimmäinen erä LP Viestille pistein 25 – 15.

Toinen erä lähti liikkeelle vieraiden ylivoimalla. Kotijoukkueen syötöt eivät oikein kulkeneet toisessa erässä ja Viestille ropsahti melkoisesti ilmaisia pisteitä kotijoukkueen syöttövirheistä. Vastaanotto ja syöttöprosentit eivät huimanneet kummallakaan joukkueella. Toinen erä Viestille pistein 25 – 18.

Kolmas erä oli jälleen Viestin, kun siellä saatiin hyökkäyskin toisen erän jälkeen kuntoon. Virginie De Carne peluutti kolmannessa erässä kaikkia vaihtopenkkiläisiäkin, kun peli ei lähtenyt pitkän erätauonkaan jälkeen oikein kulkemaan. Kolmas erä Viestille murskaavin 25 – 10 pistein. Pelin voitto meni LP Viestille puhtaasti 3 – 0.

Katsojamäärä pelissä oli 282.

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Meillä oli huono päivä tänään. En ole tyytyväinen joukkueen pelaamiseen. Tiedettiin taktiikka, millä pelata, mutta näin ei tapahtunut. Tämä on tärkeä viikko: Norjassa Challenge cupin peli ja kotona HPK. Tämän päivän peli piti olla valmistautumista Norjaan, toivottavasti peli ei siellä ole tällaista.

Viesti ei pelannut mitenkään erityisen hyvin, mutta me teimme paljon virheitä ja pisteitä heille. Tämän päivän peli pitää nyt unohtaa mahdollisimman nopeasti ja muistella viime viikon hyvää peliä.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

Hyvä esitys meiltä. Jokainen näki, että Kangasalla ei ollut tänään hyvä päivä. Olen nähnyt heidän pelaavan paremmin.

Meillä oli muutaman viikon ottelutauko ja jännitti hieman, miten menee. Hyvä kahden viikon treenijakso siirtyi hyvin peliin. Alun kymmenen kaksitoista palloa näki, että oli ollut taukoa. Sen jälkeen oli hyvä tasainen peli koko joukkueella. Kun päästiin reilusti johtoon, sitten pelaaminen oli helppoa. Kotijoukkueella näytti, ettei kukaan oikein onnistu. On haastava tilanne valmennuksellekin, kun kellään ei oikein kulje.

Tämä peli nosti itseluottamusta keskiviikolle, hyvä peli reissun alle. Pelikovuuteen olisi toivonut, että Kangasalla olisi ollut parempi ja tiukempi päivä.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:

Joku sanoi tuolla aulassa, että aina ei voi voittaa. Ikinä ei saisi hävitä tällaisella pelillä.  LP Viesti nöyryytti meitä täysin. Syyt on tekosyitä tällä hetkellä. nyt mentävä ja katsottava itse peilistä. Ei oikein onnistuttu millään osa-alueella. Viesti onnistui ja pelasi hyvin. Jos omia virheitä tulee näin paljon, ei voi voittaa ketään. Nyt on nollattava tämä ennen kuin lähdetään Norjaan.

Pauliina Vilponen, LP Viesti:

Koko joukkuetta jännitti peli. Meillä oli parin viikon pelitauko, ei ollut normaalia rytmiä kuin marraskuussa. Vaihdosta tulevat onnistui hyvin. Tämä oli hyvä kenraali keskiviikon Kroatiaan lähtöön.

Itsellä alussa lämmittelyssä ei ollut paras fiilis, jalkoja painoi. Mutta, kun pelin tuoma adrenaliini alkoi auttaa, oli aika normaali johdonmukainen peli.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Hanna Salomäki 11/+1

Dayana Segovia 9/0

Daniela Öhman 5/-1

LP Viesti

Pauliina Vilponen 11/+8

Ronja Heikkiniemi 9/+6

Noora Kosonen 8/+6

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Tiiamari Sievänen

LP Viesti Pauliina Vilponen

LähiTapiola-pistekisa

3p Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti

2p Pauliina Vilponen, LP Viesti

1p Hillaelina Mäntylä, LP Viesti

 

Linkit:

Lehdistötilaisuus

Ottelutallenne

Author: Outi Pettersson

Share This Post On