Toinenkin välierä Viestille

LP Kangasala – LP Viesti 1-3 (18-25, 26-24, 16-25, 15-25)

Yksi yö ja 2,5 h matkustusta ei joukkueiden voimasuhteita suuremmin muuttanut. Ensimmäisessä erässä LP:n peli oli edelleen jännittynyttä, eikä hyökkäyksiin löytynyt rohkeutta. Erän edetessä Brisebois alkoi löytää tehojaan, mutta apuja ei muualta juuri tullut. Keskihyökkäystä ei käytetty juuri lainkaan, vaikka vastaanotto oli ihan kelvollisella tasolla. Viesti sen sijaan suoritti läpi erän riittävän tasaisesti ja laajalla rintamalla, ja vei sen lopulta selkeästi.

Toiseen erään Kangasala tuli rohkeammin heti alusta, ja johti erää pitkään. Passari Uiato löysi jälleen Wagnerin, joka pelasikin huiman erän (9/+9). Viesti kiri kuitenkin erän lopulla jo ohikin. Loppuerä saatiin ihastella vuorotellen Wagnerin ja Kososen suorituksia. Erä ratkeaa lopulta Taija Tikan komeaan torjuntaan.

Kolmas erä on tasainen puoliväliin asti. Sitten Kangasalan vastaanotto alkaa horjua, ja muitakin virheitä alkaa tulla. Lopussa peli hajoaa täysin, ja Viesti rallattelee helposti selvään erävoittoon.

Neljättä erää Viesti hallitsi läpi ottelun hyvin pelanneiden Noora Kososen ja Anna Czakanin johdolla, eikä Kangasala löytänyt keinoja ottelun kääntämiseksi.

Anna Czakan, LP Viesti:

  • Kangasala paransi paljon eilisestä, niin kuin mekin. Saatiin hyvin heidän kaksi päähyökkääjää Wagner ja Brisebois kiinni.

Jessica Wagner, LP Kangasala:

  • Meillä on vähän ongelmana, että annetaan vastustajalle aina piste tai pari jokaisella omalla syötöllä, ja ero kasvaa erän edetessä näin liikaa. Saatiin kuitenkin vähennettyä virheitä eilisestä. Nyt levätään hiukan ja keskiviikkona tullaan täysillä takaisin.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

  • Kova esitys meiltä. Hyökkäys ja vastaanotto toimivat hyvin läpi ottelun. Kahdessa ensimmäisessä erässä tehtiin torjunnassa ja puolustuksessa virheitä, mutta seuraavissa erissä saatiin nekin kuntoon. Ollaan tasaisempi joukkue. Se on ratkaissut nämä kaksi ottelua meille. Kangasalan syöttö oli yllättävän helppo tänään.

Kai Stenius, LP Kangasala:

  • Odotin, että toisen erän voiton jälkeen olisi peli lähtenyt käyntiin, mutta ei. Aika pehmeää on. Jännitys tuntuu olevan kova. Suomalaisten laiturien 20 % tehoilla ei voiteta näitä pelejä. Viesti luki kyllä meidän peliä hyvin. Ja onhan se niin, että Wagnerin kautta pitää pelata silloin, kun paikka tulee, joten hyökkäyksestä tulee väkisin hyvin yksinkertaista. Jotakin täytyy yrittää keksiä keskiviikoksi.

 

Parhaat pelaajat:

Jessica Wagner, LP Kangasala

Anna Czakan, LP Viesti

 

LP Kangasala: Brisebois 24/+11, Wagner 17/+14, Riikonen 5/-2

LP Viesti: Kosonen 18/+11, Laak 18/+10, Czakan 13/+9

 

Yleisö: 453

Author: Riku Koukila

Share This Post On