Tiiamari Sievänen jatkaa LP Kangasalla

Tiiamari on tehnyt vuoden sopimuksen ja jatkaa huippuotteitaan liberon tontilla. Alkava kausi on Tintille kuudes LP Kangasalan riveissä ja hän kuuluu myös Suomen maajoukkueen vakiokalustoon. Toissa kaudella Tintti pelasi VBC Volero Zurich joukkueessa Zveitsissä, mutta palasi opintojen myötä LP Kangasalan riveihin viime kaudeksi. Sydämellinen aina hymyileväinen Tintti on periksiantamaton urheilija ja super-tsemppari joukkueen sisällä.
Tintti kommentoi jatkoaan ”Olen tyytyväinen jatkosopimukseen LP Kangasalan kanssa, sillä viime kaudella koin yhteistyön toimivaksi valmennuksen kanssa, joten innolla odotan, mitä voimme saada tulevalla kaudella aikaan. Lisäksi tiedän jo useamman kauden ajalta, miten asiat hoituvat Kangasalla ja opiskelujenkin ollessa vielä kesken, oli päätös jäämisestä lopulta helppo.”
”Libero-osasto on valmis ja kova sellainen. Turha kuvailla miten tyytyväinen olen Tintin jatkoon meillä, hän on kuitenkin huippupelaaja ja tunnollinen joukkueen jäsen. Hän on kasvanut johtajaksi viime vuosien aikana ja oli jo osa joukkueen kapteenistoa viime kaudella. Tintti on niitä pelaajia jonka tekemiseen voi luottaa paikassa kuin paikassa, kommentoi Keränen.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On