PRESHOW: Tason mittausta Pitkäjärvellä!

Naisten Mestaruusliigajoukkue LP Kangasala mittaa tasoaan Pitkäjärvellä pelattavassa harjoitusturnauksessa. Paikalle saapuu uudistunut Nurmon Jymy, Kuortaneen maajoukkueneidot ja paikallista väriä tuo tullessaan Oriveden Ponnistus.

LP Kangasala aloitti harjoitusotteluputkensa Rantaperkiön Iskua vastaan perjantaina 11.9. Kaukajärvellä. Ennakkoon odoteltu esiintyminen kotiyleisölle tapahtuu upean harjoitusturnauksen muodossa. Kausikorttikampanja on voimassa 30.9. saakka, joten käytä tarjous hyödyksi ja lunasta kausari kätevästi paikan päällä! 

Turnaus alkaa PERJANTAINA klo 16:30 kun vastakkain ovat LP Kangasala – Oriveden Ponnistus!

 

Alla pohdintaa tulevasta harjoitusturnauksesta, sekä nostoja mielenkiintoisista muutoksista joukkueissa! 

PERJANTAI: LP Kangasala vs. Oriveden Ponnistus klo 16:30

Kotijoukkue tarjoaa turnauksen alkuun aivan erityistä viihdettä kun kauden kynnyksellä mitataan paremmuudesta paikallista vastustajaa Oriveden Ponnistusta vastaan jo perjantaina klo 16:30. Tästä ottelusta ei varmasti lämpöä puutu. OrPon joukkue on kokenut pientä muodonmuutosta viime kaudesta kun lähteneiden joukossa ovat mm. keskipelaaja Eveliina Smolander ja passari Carina Lehto. Pelaajamarkkinoilta Orivesi nappasi todellisen liiganaisen kun Nurmon Jymyssä liigauraansa jatkanut Kaisa Nyman (os. Jokinen) siirtyi Ponnistuksen kokoonpanoon. Kaisalta löytyy upeat 4224 liigapistettä ja 429 liigaottelua.

LP-Vampulasta siirtynyt nuori Anastasia Boricheva, yhdessä Netta Rekolan kanssa muodostavat tehokkaan kolmikon keskelle. Edelleen Suomen parhaisiin liberoihin kuuluva Sanna Häkkinen tahdittaa Oriveden Ponnistuksen takakenttää.

LP Kangasala vs. Kuortaneen maajoukkue klo 11:00

LP Kangasala tarjoaa lauantaiviihdettä Pitkäjärvelle saapuvalle yleisölle kun kello 11:00 verkon toiselle puolelle asettuu haastamaan kaikkensa antava Kuortaneen maajoukkuenuoret. Koronapandemian vuoksi EM-kisoihin valmistautuva joukkue joutui viime hetkellä peruuttamaan osallistumisensa nuorten arvokisoihin, joten huippukunnossa saapuva Kuortane ei varmasti anna yhtään pistettä ilmaiseksi. Kuortaneen joukkueesta kannattaa painaa mieleen pelaajia, joita tullaan varmuudella näkemään tulevaisuudessa usean Mestaruusliigajoukkueen kokoonpanossa.

Oman sanansa ottelussa antaa yhteensä 1531 Mestaruusliigaottelun ja reilun 250 A-maajoukkueottelun kokemuksella kauden 2020-21 LP Kangasala.

Oriveden Ponnistus vs. Nurmon Jymy klo 12:45

Päivään saadaan lisää lämpöä kun eilisen paikallisottelun jälkeen päivänsä aloittavat Oriveden Ponnistus ja Nurmon Jymy. Lakeuksilta saapuneet nurmolaiset ovat nuorentaneet joukkuetta viime kaudesta, mutta peräsimessä oman mausteensa antaa tällä kaudella konkarivalmentaja Kari Raatikainen. Useiden SM-mitallien Raatikainen tunnetaan erityisesti LP Viestin päävalmentajana kaudella 2014-15. LP Viestin ohella kokemusta löytyy useasta huippujoukkueesta, kuten Pielaveden Sammosta ja Piivolleysta.

Nurmon Jymystä löytyy tulevalla kaudella maajoukkueväriä kun yleispelaaja Riikka Valkonen liittyi joukkueen kokoonpanoon.

Oriveden Ponnistus vs. Kuortaneen maajoukkue klo 14:45

Arvokasta kokemusta rikkaampana Kuortaneen maajoukkuenuoret taistelevat palloista kun vastassa on Oriveden Ponnistus kello 14:45. Energiaa puhkuvat joukkueet kohtaavat lounastauon jälkeen, joten edellisten otteluiden väsymys ei paljon pohkeissa paina.

Orivedeltä saapuneet joukkueen kannattajat ollaan tarjoiltu hyvin kahvion antimilla ja lihakeitolla, joten päivä on hyvä päättää tähän ja matkata lyhyelle kotimatkalle. Samalla on hyvä käydä ennakkospekulaatioita tulevan viikon valmistavasta harjoitusottelusta kun paikallista taistelun värinää päästään kokemaan Oriveden Liikuntahallilla. LP Kangasala suuntaa viimeiselle harjoitusottelulleen Orivedelle, jossa hiotaan viimeisiä kuvioita ennen uuden kauden alkua. Harjoitusottelu pelataan perjantaina 25.9. klo 16:00.

LP Kangasala vs. Nurmon Jymy klo 16:30

Päivän viimeisessä ottelussa koetaan hienoa tunnelmaa ja tiukkoja palloja, kun vastakkain taktiikoitaan rakennetaan Nurmon Jymyn ja LP:n välillä. Konkarivalmentaja Raatikainen on varmasti päivän aikana painanut mieleensä omat muistiinpanot kotijoukkueesta, joten taistelua saadaan ihastella viimeisiin hetkiin saakka. Mitä onkaan keksinyt kotijoukkueen valmennus vieraiden pään menoksi? Se nähdään Pitkäjärvellä klo 16:30!

Turnaukseen saatavilla vain PÄIVÄLIPPU 20€! Lipun voit ostaa paikan päältä. 

Perjantaina pelattavassa LP Kangasala – OrPo pelissä, voit ostaa:

  • Ottelulipun 10€ (käy vain perjantain otteluun)
  • Turnauslipun 20€ (sis. pääsyn perjantain otteluun + turnaukseen)

Tapahtuman aikana myös käytössä kahvio erinomaisella tarjonnalla.

Turnauksessa järjestetään ruokailu joukkueille, joten kokki lupasi tehdä sen verran extraa että tarjoamme 50 ensimmäiselle Soppatykistä lounaan. Lounasta saatavilla pääsylippua vastaan tai niin kauan kun ruokaa riittää!

Tarjolla lihakeittoa!

Turnaukseen ei ole mahdollista ostaa ottelukohtaista lippua.

 

OHJEITA TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE:

  • Peliin tultaessa jätä ”käyntikorttisi” aulassa olevaan laatikkoon johon kirjoita valmiiksi: Nimesi ja puhelinnumerosi. Tiedot säästetään kaksi (2) viikkoa, vain mahdollisen tartuntaketjun selvitystä varten.
  • Lipunmyynti- ja kahviojonossa toivomme teidän myös muistavan turvavälit.
  • Kenttäalueelle tai pukukoppisuoralle ei saa mennä ennen eikä jälkeen ottelun.
  • Huolehdittehan käsihygieniesta jo ennen katsomoon saapumista.
  • Ethän tule tapahtumaan mikäli koet sairastumisen oireita.

Tehdään yhdessä ottelusta turvallinen niin pelaajille kuin katsojille. 

Author: Jani Huoponen

Share This Post On