Taistelu välieräpaikasta alkaa 12.3.

Pirkanmaan derbyksikin kutsuttu taisto välieräpaikasta alkaa 12.3. torstaina klo 18:30 Pitkäjärven koululla, kun LP Kangasala kohtaa OrPon.

Esimakua näiden kahden joukkueen taistosta tarjottiin runkosarjan viimeisessä ottelussa. Nyt on aika kumminkin unohtaa runkosarja ja aloittaa tyhjältä tulostaululta, kun aletaan pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä!

OrPo on parantanut peliään kevään myötä, kun yleispelaaja Lauryn Gillis sekä keskitorjuja Pilvi Kettunen täydensivät joukkuetta. OrPon aseena on yleensä hyvin toimiva, uhrautuva puolustuspelaaminen. Gillis on tuonut lisää hyökkäysvoimaa Beddingfieldin, Oteron ja Holmin rinnalle. Kotimaiset keskipelaajat ovat myös uhkana verkolla. Sanna Häkkinen johtaa takakenttää ja puolustaa joukkueelle jatkopalloja peliin. Vaihtopenkiltä löytyy myös mukavasti osaamista mm. passari Lehto, nuori hakkuri Kilpeläinen, yleispelaaja Kääntä ja libero Sipilä. Runkosarjan sijoituksesta huolimatta OrPo on sinnikäs ja kovasti taisteleva joukkue, jonka MARDU-huudot raikaavat hallissa.

LP Kangasalan joukkueesta löytyy runkosarjan pistepörssin voittaja (507 pistettä) sekä ässätilaston kakkonen eli yleispelaaja Mary-Kate Marshall, joka aiheuttaa OrPolle päänvaivaa ulottavan hyökkäyksen ansiosta. Torjuntatilaston voittanut Roosa Laakkonen on hankala ylitettävä verkolla ja häntä säestää peliään kovasti parantanut Julia Miniuk. Joukkueen hakkurina pelaa moniosaaja Ronja Heikkiniemi ja toisena yleispelaajana Alexis Hart, joka on löytämässä vireensä. Caila Stapleton on rytmittänyt hyökkäyspeliä hyvin ja onnistunut syöttö- ja torjunta pelaamisessa. Takakentästä vastaa Tiiamari Sievänen, jonka loistavilla puolustuksilla on iso merkitys kevään peleissä. Vaihtopenkillä on myös hyviä pelaajia, jotka pystyvät auttamaan kentällä; Jutta Riikonen, Taija Tikka, Jemina Jäärni, Emma Mutka ja Emmi Jalonen. Kuluneen kauden aikana peliaikaa on jaettu kaikille, jotta koko joukkue on #YHES valmiina kevään peleihin!

1. puolivälierä: Pitkäjärvellä, to 12.3 klo 18:30
2. puolivälierä: Orivedellä, la 14.3 klo 17:00
3. puolivälierä: Pitkäjärvellä, ma 16.3 klo 18:30
Tarvittaessa:
4. puolivälierä: Orivedellä, ke 18.3 klo 18:30
5. puolivälierä: Pitkäjärvellä, pe 20.3 klo 18:30

Nyt hemmotellaan paikallisia lentopallon ystäviä, kun tarjolla on paikallispelejä!

Tervetuloa!

Author: Pertti Flinck

Share This Post On