Su 20.10. LP-WoVo

Sunnuntaina 20.10. Pitkäjärvellä kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella LP Kangasala ja WoVo Rovaniemi.

Tuomas Alatalon luotsaama WoVo on päässyt tällä kaudella avaamaan voittotilinsä ja varmasti voitonnälkäinen joukkue saapuu Pitkäjärvelle. Nuorta joukkuetta täydentää keskitorjuja Jenelle Jordan(USA), passari Ruta Linde(Latvia) ja yleispelaaja Taylor Slover(USA). Konkari libero Outi Polso tuo kokemusta kentälle ja varmasti sytyttää joukkueen puolustamaan jokaisen mahdollisen pallon.

LP Kangasalan joukkueessa on hyvin samankaltaiset asetelmat, kun ulkomaalaiset vahvistukset löytyvät myöskin samoilta pelipaikoilta. Passari Caila Stapleton(USA), keskitorjuja Julia Miniuk(Valko-Venäjä) ja yleispelaaja Mary-Kate Marshall(USA). Kummallakin joukkueella on kotimaiset hakkuri lupaukset, joten tälläkin pelipaikalla verkon molemmin käydään varmasti tiukkaa taistoa hakkurien välisestä paremmuudesta. Lisäksi LP Kangasalan kapteeni Tiiamari Sievänen tuo varmuutta vastaanottoon ja puolustuspeliin, kuten Polso verkon toisella puolen.

Kumpikaan joukkue ei tule saamaan voittoa helposti nimiinsä. Pitkäjärvellä taistellaan varmasti jokaisesta pallosta! Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset päättyivät LP Kangasalan nimiin – nyt on uusi kausi ja uudet kuviot, joten keskinäiset kohtaamiset starttaa puhtaalta pöydältä. Illan ottelun ratkaisee varmasti se kumpi joukkue onnistuu kaivamaan enemmän palloja peliin ja päättämään ne nimiinsä.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On