Sopimusuutisia

LP Kangasala ja Miriam Jauhiainen loppukauden kattavaan sopimukseen

LP Kangasala ja keskitorjuja Miriam Jauhiainen, 24, ovat tehneet pelaajasopimuksen käynnissä olevan Mestaruusliiga-kauden osalta. Tampereelta kotoisin oleva Jauhiainen siirtyy LP:n riveihin Kanadan yliopistosarjasta, jossa hän on edustanut Simon Fraser Universityä syksystä 2018 lähtien. Ennen Kanadaan siirtymistään Miriam edusti Kalevan Lentopalloa, jonka kasvatteihin hän myös lukeutuu. Pituutta vuonna 1999 syntyneellä keskitorjujalla on 191 senttiä.

Kanadan vuosiaan ”Mirkku” muistelee seuraavasti:

– Kanadan vuodet olivat kaiken kaikkiaan todella opettavaiset, sekä lentopallon ja koulun puolella että elämässä ylipäätään kun piti sopeutua uuteen paikkaan ja kulttuuriin yms. Noina vuosina oli omat haasteensa ja korona siihen vielä päälle (oli tiukempaa menoa kun Suomessa) mutta kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus ja kehityin tosi paljon pelaajana siellä!
LP:n vahvuuteen Miriam liittyi välipäivinä, kun joukkue palasi joulutauoltaan. Puhuttaessa Jauhiaisen perheestä – ei yhteyttä lentopalloon voida myöskään sivuuttaa. Miriamin veli Miki Jauhiainen edustaa parhaillaan Savo Volleyta, jonka lisäksi Miriamin vanhin sisko Meiju edusti mm. LP Kangasalaa kaudella 2012-2013. Perheyhteyttä LP Kangasalaan Meijulla löytyy myös pelaajistojen ulkopuolelta, sillä hänen isänsä äiti kuuluu LP:n pitkäaikaisiin vapaaehtoisiin.
Siirrostaan LP:n paitaan Miriam kuvaa olevansa mielissään:
– innoissani olen liittymässä LP:seen! Odotan hyvää treeniä, kehitysaskelia ja sitä että pääsen tutustuman paremmin vielä joukkueeseen. Tavoitteena auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Mielenkiinnolla myöskin odotan, että pääsen näkemään miten Mestaruusliigassa asiat toimivat.
Miriam on LP:n kokoonpanossa heti sunnuntaina, kun joukkue kohtaa vierasottelussa LP Vampulan Huittisten Tahto Areenalla. 
Kuva: Rami Myllymaa
  

Author: Pertti Flinck

Share This Post On