Sopimuksia tulevalle kaudelle

LP Kangasalan luotsina jatkaa Arttu Keränen. Sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Alkava kausi on 34-vuotiaalle Keräselle 4.kausi naisten Mestaruusliigassa valmentajana. LP Kangasala sijoittui kaudella 2018-2019 runkosarjassa sijalle 3 ja halu menestyä tulevalla kaudella on kova.

Tulevaa kautta varten on tehty aktiivisesti töitä jo alkuvuodesta lähtien ja joukkue onkin lähestulkoon kasassa. Keräsen valmennuksellinen filosofia on tehdä määrätietoisesti töitä, kehittäen pelaajia yksilöinä muodostaen vahvan yhtenäisen joukkueen, jossa pelaajilla on hyvät tekniset taidot.

– Jatkosopimus oli helppo päätös niin seuralle kun Keräselle. Olemme viime kauteen monilta osin tyytyväisiä ja odotamme että tulevat kaudet tuovat menestystä, kommentoi Lp:n Manageri Jorma Malm.

Keräsen ajatuksia tulevalle kaudelle ”olen tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. Asiat ovat sujuneet hienosti Kangasalla joten päätös jatkaa oli helppo. Kevään pettymyksen jäljiltä motivaatio tulevaan kauteen on kova. Tulevalla kaudella lähdetään hakemaan menestystä ja tavoitteena on päästä pelaamaan mitaleista. Pelaajarunko on hyvällä mallilla ja harjoitukset käynnistyvät tällä viikolla”.

Jooa Hänninen, Taija Tikka ja Emmi Jalonen jatkavat LP Kangasalan riveissä kauden 2019-2020.

Hakkurina LP Kangasalalla jatkaa 22-vuotias, 181 cm pitkä Jooa Hänninen. Jooa debytoi viime kaudella hienosti kauden alussa hakkurin tontilla. Lyöntikättä tältä naiselta löytyy ja hyvän valmennuksen myötä hänestä tulee varmasti vaikeasti pideltävä pallontappaja.- Sopimuksen jatkaminen LP Kangasalan kanssa oli loppujen lopuksi helppo päätös. Viihdyn täällä ja olosuhteet Kangasalalla ovat loistavat sekä valmennuspuoli toimii erinomaisesti. Innolla odotan tulevaa kautta ja sitä mitä se tuo tullessaan!

– Jooa osoitti viime kaudella jo potentiaalia ja hänen treenimotivaationsa on tinkimätön. Jooa tulee ensi kaudella nousemaan jälleen uudelle tasolle ja vastuu pelillisesti kasvaa varmasti, kommentoi Keränen.

Keskitorjujana jatkaa 21-vuotias, 181cm pitkä Taija Tikka. Tuleva kausi on Taijalle 3. LP Kangasalalla.Viime kaudella Taija sai hyvin peliaikaa ja lunasti tonttinsa pelaavassa keskitorjuja kaksikossa. Taija on kehittynyt kovasti ja varmasti tulevalla kaudella nähdään näyttäviä torjuntoja! Taija tuumaakin jatkosta seuraavaa:

– LP Kangasalaan jääminen ei ollut kovinkaan vaikea päätös. On hienoa jatkaa tutussa ympäristössä ja päästä pelaamaan huikean kotiyleisön eteen. Odotan innolla tulevaa kautta ja mitä se tuo tullessaan

– Hienoa että Taijan kanssa saan jatkaa töitä. Viime kausi oli Taijalle uran ensimmäinen kun vastuuta tuli paljon ja hän pelasi oman tonttinsa hyvin. Kehitys jatkuu varmasti ja sitä kautta Taija tuo myös kotiyleisölle entistä enemmän riemunaiheita, kommentoi Keränen.

Emmi Jalosen sopimus jatkuu myöskin kauden 2019-2020. Tämä nuori 19-vuotias Ylöjärven Ryhdin kasvatti pelasi viime kaudella Rantaperkiön Iskun A-junioreissa, LP Kangasalan edustuksessa ja myös Karelian Hurmoksessa 1-sarjaa. Emmi sai hyvin peliaikaa Hurmoksessa ja passasikin Hurmoksen naiset lähelle liiganousua. Emmi on lupaava nuori passari ja tulevaisuudessa hänet voidaan varmasti nähdä myöskin ykköspassarin tontilla.

-Emmi pelasi loistavan kauden 1-sarjassa ja sai monelta suunnalta kehuja pelaamisestaan. Pidän Emmiä yhtenä potentiaalisimmista nuorista passareista Suomessa joten odotusarvotkin on kovat. Uskon että kovalla työllä hänestä kasvaa liigaan vastuuta kantava passari jo lähitulevaisuudessa. Emmi on hyvä esimerkki Tampereen alueen pelaajista, urheiluakatemian ja muutaman 1-sarjassa pelatun vuoden jälkeen hän on noussut liigatasolle. Tällaisia kehitystarinoita haluaisin nähdä enemmän, kertoo Keränen.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On