Lauantaina Kinkku-Bingo ja salolaiset vieraana

Lauantaina pyörähtää perinteinen bingorumpu käyntiin klo 15:00 Pitkäjärvellä. Tulehan kokeilemaan onneasi Aila-Inkerin juontamassa bingossa – osuuko joulukinkku sinun kupongillesi? Kaikki peliin pääsylipun ostaneet saavat kolmen ruudukon bingokupongin ja pääsevät jännittämään onneaan. Oma kynä mukaan!

Lauantaina päästään Pitkäjärvellä taas mestaruusliigan makuun, kun viime vuosien ehdottomasti menestynein naisjoukkue LP Viesti saapuu Kangasalle. LP Kangasala on pienoisessa voittoputkessa voitettuaan Suomen Cupin puolivälierissä Kuusamon ja keskiviikkona mestaruusliigassa vieraissa paikallisvastustaja Orpon.

Etenkin Dayana Segovia on ollut viime peleissä melkoisissa liekeissä ja onkin noussut erää kohden tehdyissä pisteissä koko mestaruusliigan pörssikärjeksi. Myös syöttöpörssissä Dayana Segovia tekee hurjaa nousua kohti kärkeä. Torjuntatilastoissa Roosa Laakkonen on neljäntenä ja vastaanotoissa Tiiamari Sievänen ja Hanna Salomäki ovat neljäs ja viides.

Yksilötason onnistumisten lisäksi viimeaikoina LP Kangasala on alkanut pelaamaan myös joukkueena lupaavasti. Näistä lähtökohdista onkin erittäin mielenkiintoista lähteä haastamaan viime vuosien kestomenestyjä LP Viestiä. Tulkaa ihmettelemään vasta 16-vuotiaan Jutta Riikosen otteita, Roosa Laakkosen iloisia tuuletuksia, Tiiamari Sieväsen kuolemansyöksyjä tai Dayana Segovian hurjia hypäreitä. Mutta ennen kaikkea tulkaa nauttimaan huippulentopallosta ja kannustamaan LP Kangasala entistä parempiin suorituksiin.

Author: Outi Pettersson

Share This Post On