Roosa Heikkiniemi LP Kangasalan yleispelaajaksi

Yleispelaaja Roosa Heikkiniemi ja LP Kangasala ovat solmineet 2-vuoden sopimuksen. Läpimurtoaan Mestaruusliigaan tekevä Heikkiniemi on pelannut viimeiset kaudet Helsinki Volleyssä 1-sarjaa, mutta farmiyhteistyön kautta pääosin Hämeenlinnan Lentopallokerhossa Mestaruusliigaa. Päättyneellä kaudella loukkaantumisista kärsinyt Lentopallokerhon parhaisiin pelaajiin lukeutunut Heikkiniemi teki vakuuttavaa työtä laitapelaajana. Kokemusta Mestaruusliigasta löytyy Kuortaneen maajoukkuelukion jälkeen LP Viestistä ja Hämeenlinnan Lentopallokerhosta.

Tyytyväinen sopimukseen on myös Roosa. ”Muutin Tampereelle opiskelujen perässä ja LP Kangasala tuntui luontevalta ratkaisulta, sillä halusin ehdottomasti jatkaa kehittymistäni urheilun saralla. Oon jo pienessä ajassa tykästynyt arkeen Tampereella, koska kulkeminen on helppoa ja treeniolosuhteet erinomaiset. Uskon vahvasti, että viihdyn täällä jatkossakin.”

Uuteen ympäristöön tutustumista on helpottanut isosiskon Ronjan kuuluminen joukkueeseen. ”Pelaaminen siskon kanssa samassa joukkueessa tuntuu mukavalta, ollaanhan me hyviä ystäviä Ronen kanssa. Uskon, että me molemmat pystytään oppimaan toisiltamme lentopallokentällä ja tsemppaamaan toisiamme eteenpäin urheilijoina.”

Päävalmentaja Keränen on erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Roosan mukaantulo laajentaa joukkueen laitapelaajien tasoa entisestään kun pelataan paljon otteluita. ”Roosan mukaantulo tuo joukkueelle lisää vaihtoehtoja yleispelaajaosastolla, mikä on tärkeä asia varsinkin kun pelataan kovaa tahtia.”

Päävalmentaja näkeekin nuoressa Heikkiniemessä hyvän liigapelaajan ainekset. ”Hänessä on paljon potentiaalia nousta hyväksi liigapelaajaksi lähivuosina. Hän soveltuu hienosti meidän joukkueeseen niin persoonana kuin myös lentopallon näkökulmasta.”

Kesän aikana Roosa on päässyt hyvin sisään LP Kangasalan toimintatapoihin ja kulttuuriin. ”Fiilis joukkueesta ja seurasta näin parin viikon kokemuksella on tosi positiivinen. Joukkuehenki tuntuu jo tässä vaiheessa hyvältä ja olosuhteet on otolliset kehittymiselle” -kuvailee tuorein pelaajahankinta Roosa Heikkiniemi.

Sopimuksesta uutisoi myös Kangasalan Sanomat.

Nuorten nostaminen liigaorganisaatioon

LP Kangasala pyrkii tulevaisuudessa tehostamaan entistä enemmän nuorten nostamista liigaorganisaation ympärillä. Pyrimme tarjoamaan laadukkaan pelaajapolun Pirkanmaan alueella, jotta urheilija pystyy opiskelujen ohella pelaamaan lentopalloa maan korkeimmalla sarjatasolla. Roosa ja Ronja Heikkiniemi, sekä Tiiamari Sievänen ovat erinomainen esimerkki koulutuksen ja laadukkaan harjoittelun yhdistämisestä yliopistotasolla. Tampereelta löytyy maan laajimpia koulutusmahdollisuuksia, sekä laadukas Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön koordinoima valtakunnallinen urheiluakatemiaverkosto, Tampereen Urheiluakatemia.

”Akatemian tuomat asiantuntijapalvelut ovat erinomainen lisä huipulle tähtäävän tai jo huipulla olevan urheilijan arjessa. Urheilijan käytettävissä ovat alansa huiput mm. ravintoneuvonnassa, psyykkisessä ja fyysisessä valmentamisessa, sekä urheilufysioterapiassa” -kommentoi lentopallolinjan naisten vastuuvalmentaja ja LP Kangasalan apuvalmentaja Jani Huoponen.

Seuran tavoitteena on kehittää Kangasalasta lentopallokaupunki

Koronavirus on tuonut tullessaan hyvin poikkeukselliset ajat ja tavat toimia. Yritykset ovat joutuneet keksimään uusia tapoja tavoittaa asiakkaansa. Olemme LP Kangasalan seurajohdossa pyöritelleet erilaisia ideoita, millä tavalla pystyisimme tuomaan entistä enemmän arvoa suomalaiseen urheiluviihteeseemme. Kuitenkin urheilussa on kyse yleisön viihdyttämisestä. Luodaan arvaamattomia, jännittäviä ja tunteita nostattavia fiiliksiä. Lentopallo onkin paras tuote näiden jokaisen tunteet tuottamiseen!

Tavoitteena on kehittää ensi kaudesta lähtien aivan uudenlainen ottelutapahtuma, joka tulee sisältämään uudenlaista erilaista ohjelmaa ennen otteluita.  Tavoitteenamme on luoda entistä ikimuistoisimpia tapahtumia kaikenikäisille. Pyrimme luomaan otteluistamme koko perheen tapahtuman.  Suunnitteilla on lapsille omaa kerhotoiminta ottelun ajaksi.

Roosa Heikkiniemi

Yleispelaaja. Sopimus 2+0 vuotta.
30.12.2000 Salo
175cm

Author: Jani Huoponen

Share This Post On