Ronja Heikkiniemi täydentää Lp Kangasalan laituriosaston

Lp Kangasala ja 20-vuotias Heikkiniemi solmivat vuoden sopimuksen. Heikkiniemi pelasi edellisen kauden Hämeenlinnassa voittaen hopeaa niin mestaruusliigassa kuin Suomen cupissakin. Edelliset kaudet hän pelasi Lp Viestissä, missä debytoi jo kaudella 2013-14. Hän on kuulunut nuorten maajoukkueeseen kaikissa ikäluokissa sekä myös naisten maaotteluita on kertynyt 44 ottelua. Heikkiniemi aloittaa opiskelut Tampereen yliopistossa ja niiden yhdistäminen lentopalloon onnistuu hyvin Kangasalla.

-Minulle Lp Kangasala tuntui hyvältä vaihtoehdolta lentopallon ja opiskelun yhdistämiseen. Sain positiivista palautetta tutuilta pelureilta ja oltuani yhteydessä valmennuksen kanssa yhteinen sävel löytyi nopeasti. Toivon että pääsen nopeasti rutiineihin kiinni uudessa ympäristössä ja toteuttamaan sekä omia että joukkueen tavoitteita, kommentoi Heikkiniemi.

-Seuran tavoitteena oli vahvistaa joukkuetta mutta pyrkiä pitämään kotimaisuusaste korkeana tulevalla kaudella. Ronen mukaan saaminen on hieno juttu ja hän vahvistaa selkeästi laitaosastoa. Hänellä on selkeitä kehityskohteita mitä lähetään työstämään nyt eteenpäin ja uskon että terveenä pysyessään hän pelaa hienon kauden ja kehittyy varmasti. Nuoresta iästä huolimatta hänellä on jo pitkä kokemus pääsarjassa pelaamisesta. Näin kommentoi Päävalmentaja Keränen uutta sopimuspelaajaa.

Lp Kangasalan sopimuspelaajat tällä hetkellä:

Emmi Jalonen P
Rochelle Wopereis P
Jutta Riikonen YP
Jemina Jäärni YP
Ronja Heikkiniemi YP
Mary-Kate Marshall YP
Taija Tikka KT
Roosa Laakkonen KT
Jooa Hänninen H
Emma Mutka L
Tiiamari Sievänen L

Joukkuetta täydennetään vielä yhdellä keskitorjujalla lähiaikoina. Joukkue on kokonaisuudessaan kasassa elokuun puolivälissä, poislukien naisten maajoukkueen mukana olevat Sievänen ja Laakkonen jotka valmistautuvat elokuun lopussa alkavia EM-kisoja varten.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On