Riemukkaalla peli-ilolla puhdas 3-0 voitto kotihallissa

LP otti ensimmäisen erän haltuunsa heti alkuun. LiigaPloki käytti ekan aikalisänsä tilanteessa 9 – 5 saadakseen omat virheet kuriin. Jovana Gogicin ässäsyötöillä piste-ero vain kasvoi. Tekniselle aikalisälle mentiin emäntien johtaessa 14 -7. Vaikka LiigaPloki yritti vaihdoilla saada omaa peliään vauhtiin, LP sai pahoilla syötöillään LiigaPlokin vastaanoton rikki. Kotijoukkue vei ensimmäisen erän koko rintaman laajuudella onnistuneilla hyökkäyksillä ja pahoilla syötöillä 25 – 14.

Kotijoukkue vei toisen erän aloittaneen Jovana Gogicin syöttövuorolla jo 4 – 0 johtoon, kun LiigaPloki otti ensimmäisen aikalisänsä. LiigaPloki alkoi saada peliään kasaan ja tasoitti pisteissä 8 – 8. Tekniselle aikalisälle mentiin vieraiden johtaessa 14 – 11. Sitten LiigaPlokin jopa viiteen pisteeseen revennyt johto suli ja tilanteessa 16 – 17 Jukka Koskinen käytti LiigaPlokin toisen aikalisän. Kotijoukkue tasoitti pisteisiin 18 – 18 Dayana Segovian hyökkäyksellä ja siitä alkoi kotijoukkueen vahva putki erän loppuun. Kotijoukkue kuittasi toisen erän pistein 25 – 19 ja pitkälle erätauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 2 – 0.

Kolmas erä alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes Jutta Riikosen syöttövuorolla kotijoukkue sai pisteputken päälle. Tilanteessa 9 – 6 LiigaPloki käytti ensimäisen aikalisänsä. Tekniselle aikalisälle mentiin emäntien johtaessa 14 – 11. Tamara Kmezicin ässäsyötöillä LiigaPloki tasoitti jo 14 – 14, mutta LP pystyi pitämään loistavan pelivireensä päällä ja vei kolmannen erän pistein 25 – 18. LP Kangasala otti puhtaan 3 – 0 voiton ja avasi näin kotivoittojen sarjan tälle kaudelle.

Ottelun katsojamäärä oli 375.

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Olen erittäin onnellinen pelistä. On vielä monta asiaa, joiden kansa täytyy jatkaa työn tekoa. Nyt se, mitä tehtiin viikolla ja harjoiteltiin taktiikoita, pystyttiin pitämään. Välillä oli vaikeuksia, mutta pystyttiin pitämään kuitenkin vire päällä ja peli kasassa. Paineen alla pystyttiin tekemään hyviä ratkaisuja.

Oli erittäin hieno tunnelma. Tuntui, että tytöt ja kotiyleisö olivat kuin yhtä perhettä. Ilmapiiri on todella tärkeä peleissä. Tunnelma oli loistava sekä ylä- että alakerrassa.

Kaikki pelasivat tänään hyvän pelin. Tämä on hyvä alku ja menemme koko ajan parempaan suuntaan sekä kehitymme joukkueena. Olen erittäin onnellinen tästä tilanteesta.

Nyt on pelejä paljon, ensi viikolla kaksi pohjoisessa. Ei ole paljoa aikaa treenaamiseen, vaikka monen asian kanssa täytyy vielä tehdä töitä. Kuusamon pelitavan tunnemme, Rovaniemen kohtaamme nyt ensi kertaa. Tulossa on hyvät pelit. Joukkueemme jatkaa kasvamistaan. Tavoitteemme on Challenge Cupissa ja Play offseissa.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

Nyt ei ole hyvät fiilikset. Eka erä oli todella surkea. Syöttö ei siinä toiminut. Jotenkin saatin se kulklemaan toisessa ja kolmannessa erässä. Hyökkäys- ja vastaanottovirheitä teimme enemmän kuin vastustaja. Torjuntaan ei kuitenkaan lyöty, mutta se ei näkynyt hyökkäystehoissa. Olen pettynyt 3-0 häviöön. Paljon tehtiin töitä viime viikolla ja puhuttiin asioista, mutta se ei vielä tuottanut tulosta.

Dayana Segovia, LP Kangasala:

Olen erittäin onnellinen! Tämä oli eka peli kotihallissa ja minua hermostutti etukäteen. Pelaaminen oli hienoa. Tukea tuli yleisöstä paljon. Oli mukava kuulla kangasalalainen yleisö!

Peli oli erittäin hyvä. Tehtiin kaikki suunnitelmien mukaan. Vielä täytyy tehdä työtä eri asioiden parissa, mutta pelaaminen on parantunut. Tällä viikolla harjoiteltiin paljon. Se, mitä tunsimme sisäiseti, näkyi tänään ulos, olimme fyysisesti vahvoja.

Eveliina Koljonen, LiigaPloki:

Paljon jäi harmittamaan, aika paljon tehtiin virheitä. Oli vaikea pyörittää peliä, kun vastaanotto oli heikko. Torjuntoja meillä oli enemmän. Eka erä meni katellessa. Toinen ja kolmas erä puoleen väliin asti pystyttiin hyvin tappelemaan, mutta sitten tapahtui jotain kummassakin erässä.

 

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Dayana Segovia 12/+6

Hanna Salomäki 10/+4

Jutta Riikonen 9/+2

LiigaPloki

Deprece Washington 10/-1

Tamara Kmezic 9/-1

Eveliina Koljonen 3/+1

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Dayana Segovia

LiigaPloki Eveliina Koljonen

 

LähiTapiola-pistekisa

3p Dayana Segovia, LP Kangasala

2p Jovana Gogic, LP Kangasala

1p Eveliina Koljonen, LiigaPloki

Author: Outi Pettersson

Share This Post On