PRONSSIA!

LP Kangasala – LiigaPloki   3-0 (25-14, 25-18, 25-19)

 

Vaikean alkukauden pelannut LP päätti kautensa riemukkaisiin pronssijuhliin kotiyleisönsä edessä kotisalissaan Pitkäjärvellä.
Ensimmäisen ottelun vieraskentällä erin 3-1 voittanut LP sai toiseen otteluun pronssimitalit katkolle eikä jättnyt jossitteluille sijaa. Vierasjoukkue LiigaPloki aloitti ottelun avauserän hyvin ja sinnitteli tekniselle aikalisälle kotijoukkueen kyydissä, varsinkin hyvin toimineen puolustuspelaamisensa avulla, mutta erän loppupuolella laajalla rintamalla onnistunut LP voitti sen lopulta selkein numeroin.

Toinen erä oli alusta asti LP:n hallintaa, ja koko ottelun hyvin toimineen syöttöpelin ja koko kauden vakuuttaneen passari Mita Uiaton johdolla vierasjoukkue oli koko ajan vaikeuksissa. Danielle Brisebois’n ja Jessica Wagnerin lisäksi myös Oni Lattin intoutui kauden parhaaseen esitykseensä tärkeässä paikassa.

Myös kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta jälleen teknisen aikalisän jälkeen kotijoukkue meni menojaan. LiigaPloki kehitti 23-15 -tilanteessa tilanteessa pienimuotoisen kirin, joka oli kuitenkin lähinnä kosmetiikkaa. Tänään kauden parastaan esittänyt kotijoukkue oli päättänyt kaikkien vaikeuksien jälkeen hoitaa voittoisat pronssimitalit kotiin ja riemukas mitalijuhla oli valmis alkamaan.

Nette Tuominen, LiigaPloki:
– Pettynyt olo. Ei esitetty oikein mitään ja parempi joukkue voitti.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:
– Kiistatta parempi joukkue voitti tänään. Oltaisiin ansaittu parempi kauden päätös mutta onnea Kangasalle mitalista, ovat sen ansainneet.

Oni Lattin, LP Kangasala:
– Olen niin onnellinen joukkuekavereiden puolesta. Omalta kohdalta ehkä paras peli koko kaudella tärkeään paikkaan. Nyt juhlitaan!

Kai Stenius, LP Kangasala:
– Hieno kehitys pelissä, kausi loppui ehkä jopa kesken. Pakko antaa erityismaininta liigan parhaalle passarille Mitalle, joka on turhaan jäänyt myös erinomaisten Jessican ja Daniellen varjoon. Myös Oni oli tänään loistava, kuten myös koko kotimainen kaartimme. Voitettu pronssi, ehdottomasti!!

LP Kangasala: Brisebois 20/+14, Wagner 11/+9, Lattin 8/+7
LiigaPloki: Finley 15/+7, Reid 8/+4, Hardy 5/+2

Parhaat pelaajat:
LP: Mita Uiato
LiigaPloki: Alexandra Reid

Katsojia: 478

 

 

Author: Riku Koukila

Share This Post On