Pölkyllä päähän LP:tä

Eilen Orivedellä suoraan kolmessa erässä OrPolle hävinnyt Pölkky Kuusamo otti toisessa viikonlopun vierasottelussa helpohkon voiton LP Kangasalan kotisalissa Pitkäjärvellä. Selkeästi lauantain tappiosta sisuuntunut Pölkky hallitsi ottelua alusta alkaen, ja varsinkin tehokas laitahyökkääminen oli myrkkyä hieman varamiehisenä otteluun lähteneelle kotijoukkueelle. LP Kangasalan riveistä puuttui muun muassa lievästi loukkaantunut ykköslibero Emilia Sipilä, jonka poissaolo tarjosi toiselle Liberolle Jenni Tolppaselle näytön paikan ensimmäiseen kokonaiseen liigaotteluun. Tolppanen pelasikin kelpo ottelun ja tähän tekosyyhyn ei myöskään valmentaja Janne Anturanmäen mielestä kotijoukkue kaatunut. Toisessa erässä LP käytti tehokasta keskihyökkäystään Jessica Wagnerin johdolla hieman enemmän ja olikin lähellä erävoittoa, pari syöttövirhettä erän ratkaisupalloissa käänsi kuitenkin erän lopulta vierailijoille. Ottelun hahmoja olivat Pölkyn tehokkaat laitapelaajat Olena Prokopenko ja Essi Helminen jotka olivat tänään kotijoukkueelle liian pahoja pideltäviksi.

Jenni Tolppanen, LP Kangasala:

– Tappiosta huolimatta oli hieno päästä pelaamaan, joitakin hyviä puolustuspalloja sain haettua, ja eteenpäin mennään koko ajan joukkueena ja yksittäisenä pelaajana.

Iida Paananen , Pölkky Kuusamo :

– Hyvä tasonnosto meiltä eilisen huonon ottelun jälkeen, koko joukkue paransi tasaisesti ja saimme pidettyä Kangasalan vahvat keskipelaajat kurissa.

Janne Anturamäki, Lp Kangasala :

– Pölkky pelasi hyvin, olin katsomassa eilisen OrPo-ottelun ja takaisinpäin ajellessa olin varma että saamme vastaan ärsytetyn joukkueen ja näin kävi. Otimme syöttöpelissä tietoisen riskin, tiedossa oli että helpot pallot palautuvat kyllä Pölkyn vahvan hyökkäyksen toimesta ja tämä kyllä toteutui.

Tuomas Alatalo, Pölkky Kuusamo :

– Hienoa että saimme pelin jälleen uomiin heikon eilisen jälkeen, Taso heitteli vieläkin liikaa pelin sisällä mutta tärkeä vierasvoitto varsinkin kun vieraspelit ovat olleet meille vaikeita. Hyökkäsimme taktisesti lähes pelkästään laidasta kun tiesimme Kangasalan kovat keskipelaajat, tämä onnistui suunnitellusti.

 

Parhaat pelaajat:

Jessica Wagner, LP

Melina Terrell , Pölkky

 

LähiTapiola-pisteet :

3 Melina Terrell, Pölkky

2 Jessica Wagner, LP

1 Essi Helminen, Pölkky

 

Yleisöä: 215

Author: Riku Koukila

Share This Post On