Pölkky voitti Kangasalan kärkiottelussa

Sunnuntaina Kangasalla pelattiin Naisten Mestaruusliigan kärkitaiston kannalta tärkeä ottelu jossa sarjakakkonen LP Kangasala kohtasi hallitsevan mestarin ja ennen ottelua sarjassa kolmantena olleen Pölkky Kuusamon. Eilen puhtaasti Orpon voittanut Kuusamo oli myös tänään voitokas ja voitti Kangasalan erin 1-3.

Avauserä alkoi Kuusamon komennossa ja se johti parhaillaan erää jo 4-10 , mutta Kangasala sai loppuerässä torjuntapelinsä kulkemaan ja voitti erän lopulta 25-23.

Toisessa erässä jälleen hyvin aloittanut Kuusamo ei enää päästänytkän Kangasalaa mukaan koko erässä vaan vei erän lähes näytöstyyliin 13-25.

Myös kolmas erä oli kotijoukkueen osalta melko halutonta pelaamisesta ja varsinkin Kuusamon hyökkäystehoista vastanneet Carlyle Nusbaum, Breana Runnels ja Ciara DeBell takoivat palloa kenttään sillä määrin että vaikka neljänteen erään Kangasala heräsikin vielä taistelemaan  niin hyvään kevätvireeseen päässyt Kuusamo voitti ottelun ansaitusti erin 1-3.

Katja Kylmäaho, Kuusamo :

– Oli hieno palata tänne pelaamaan, täällä on aina tuttuja kasvoja.Sarja on tällä kaudella ennätystasainen ja on tärkeä saada kotietu puolivälieriin.

Sotiris Gkotsis, Kuusamo :

– Olen todella ylpeä joukkueeni pelaajista. Maltti oli hyvä ja hyökkäsimme tehokkaasti.Loppukaudella yritämme saavuttaa mahdollisimman hyvät asetelmat pudotuspeleihin.

Tiiamari Sievänen, Kangasala ;

– Emme voi voitttaa jos emme puolusta paremmin Kuusamon hyökkäyksiä. Se on meillä tärkeä oppimisen paikka loppukauden osalta.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Meidän täytyy Kuusamon tasoista hyökkäyspeliä vastaan parantaa huomasttavsti omaa syöttö / vastaanottopeliä että he eivät pääse noin vapaasti laidasta hyökkäämään, tänään ei oltu sillä tasolla,

Parhaat pelaajat : Kylmäaho, Kuusamo ja Sievänen, Kangasala

ProLibero : Sanna Häkkinen, Kuusamo

 

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On