Pölkky Kuusamo edelleen tappioitta

Kangasalan Pitkäjärvellä pelattiin hyvätasoinen Naisten Mestaruusliigan kärkikamppailu LP Kangasalan ja yhä tappiotta jatkavan Pölkky Kuusamon välillä.Pitkiä palloja ja hyviä yksilösuorituksia sisältänyt peli päättyi lopulta neljän erän jälkeen vierailija Pölkylle erin 1-3.

 

Ottelun avauserä oli hyvätasoista lentopalloa, ja molemmat joukkueet väläyttivät välillä parasta osaamistaan. Kotijoukkueelta onnistui harvemmin avauksessa nähty Heini Ahtola ja varsinkin erinomaisesti puolustanut libero Inka Sairiala. Kangasala taistelikin erävoitosta aina jatkopalloille asti joissa tällä kaudella lyömätön Pölkky oli  jälleen vahva ja vei erän lopulta 24-26.

 

Toinen erä oli selkeästi vieraiden. Monipuolisesti hyökännyt ja terävästi syöttänyt Pölkky näytti miksi sitä ei tällä kaudelle ole tässä liigassa kukaan pystynyt nujertamaan ja vaikka Kangasala puolusti monesti parhaansa mukaan niin pitkätkin pallorallit päättyivät lähes poikkeuksetta Pölkyn pisteeseen. Erä lopulta Kuusamolaisille melko murskaavasti 15-25.

 

Kolmannen erän kotijoukkue aloitti ryminällä ja hankkiutui heti 6-1 johtoon ja kohta tilanne oli jo 10-2.Tästä iskusta Pölkky ei enää toipunutkaan ja hyvin vaikean kakkoserän jälkeen itsensä kerännyt Kangasala hyökkäsi ja puolusti itselleen täysin ansaitusti erävoiton luvuin 25-19.

Neljäs erä alkoi varsin tasaisissa merkeissä.Erän puolivälin paikkeilla Pölkyn rutiini alkoi näkyä ja se kasvatti parin pisteen johdon jonka Kangasala kuitenkin kuroi umpeen.Varsinkin Viivi Pyhäjärvi oli elementissään lyöden painavia lyöntejä Pölkyn kenttään. Myös tässä erässä nähtiin monta hyvätasoista palloa ja peli olikin kokonaisuutena ehkä kovatasoisin mitä Pitkäjärvellä tänä sysksynä nähtiin.Muutama kotijoukkueen helppo virhe ja vastustajan monipuolinen hyökkäyspeli käänsi kuitenkin erän Kuusamolle 20-25 ja koko ottelu siis vierailijoille 1-3.

 

Sofia Lehto, Pölkky ;

  • Tosi tiukka ja tasainen vääntö, meillä ehkä pelin taso hieman heilahteli mutta toisaalta Kangasala hyökkäsi tosi rohkeasti ja puolusti erinomaiseseti. Huomenna vielä Hameenlinna nurin ja hyvin mielin joulua viettämään.

Sotiris Gkotsis, Pölkky ;

  • Hieman arvoitus oli Kangasalan pelaava kuusikko heidän sairastelujen jälkeen mutta toisaalta heillä on laadukas joukkue myös kuusikon ulkopuolella. Ylpeä omista pelaajista kyllä, kova oli taistelu.

Inka Sairiala, Kangasala ;

  • Todella kova taistelu, harmittaa kun ei saatu palkintoa mutta sekä oma että koko joukkueen puolustaminen oli tänään hyvällä tasolla, tosin omalla kohdalla voisi vieläkin enemmän saada noita palloja pelastettua.

Arttu Keränen, Kangasala ;

  • Viimeisten kuuden viikon sairastelujen ja kokoonpanomuutoksien jäljiltä meiltä ihan kelpo taistelu toisen erän ohipelaamista lukuunottamatta. Kevääseen vielä pitkä matka mutta toki Kuusamo tällä hetkellä se joukkue joka pitää silloin voittaa jos haluaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Parhaat pelaajat : Inka Sairiala, Kangasala ja Bettina Yli-Sissala, Pölkky

ProLibero ; Inka Sairiala, Kangasala

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On