Pisteet pidettiin kotona 3 – 1 voitolla

Kotijoukkue aloitti vahvasti ja Dayana Segovian pari ässää pakotti Pieksämäen ottamaan ensimmäisen aikalisänsä jo tilanteessa 6 – 2. Tekniselle aikalisälle mentiin kotijoukkueen johtaessa 14 – 7. Vaikka Pieksämäki onnistui selvittämään kaksi eräpalloa, erä päättyi kuitenkin LP Kangasalle pistein 25 – 18.

Toisen erän alkuun pieksämäkeläiset olivat saaneet pelivireensä kuntoon ja hyökkäyspisteitä ropisi takarajan tuntumasta. Erä oli tiukkaa taistoa ja pisteitä otettiin lähes rinta rinnan, kunnes LP Kangasala sai kurottua jopa yhdeksän pisteen etumatkan hyvällä hyökkäyspelillä.  Vaikka kotijoukkue tekikin virheitä, erä päätyi LP Kangasalle pistein 25 – 20.

Kolmas erä alkoi taas tasaisesti. Lievä hermostus näkyi pelissä, kun LP Kangasala antoi peräti kymmenen pisteitä vastustajalle omilla virheillä. Kolmas erä meni Pieksämäelle pistein 25 – 21.

Neljäs erä oli tiukkaa taistoa molemmin puolin verkkoa. Dayana Segovia niittasi pelin tekniselle aikalisälle pistein 14 – 13. Onnistuneilla hyökkäyksillä ja torjunnoilla sekä Hanna Salomäen ässäputkella kotijoukkue karkasi jo 7 pisteen johtoon tilanteessa 20 – 13, jota ei parista pisteestä huolimatta Pieksämäki onnistunut enää kuromaan kiinni. Neljäs erä päättyi 25 – 18 LP Kangasalle. Peli 3 – 1 kotijoukkueen voittoon.

Katsojamäärä pelissä oli 210.

Virginie De Carne, LP Kangasala:

Olen onnellinen 3 – 1 voitosta. Toki olisi voitu voittaa 3 – 0, mutta kolmas erä meni miten meni. Emme pystyneet pitämään rytmiä ja tehtiin virheitä, yritettiin painaa liikaa. Neljänteen erään saatiin kerättyä itsemme hyvin ja tehtiin hyviä hyökkäyksiä. Pelaajat kasvavat peli peliltä. Teimme aamutreeneissä pienen kisan, jonka joukkue nyt voitti. Tämä luo hyvää joukkuehenkeä.

Viktor Circhenko, Pieksämäki Volley:

Me ollaan pelattu ja pelattiin nyt ailahtelevaksi. Katja (Ekaterina Klimova) toimi tänään tasaisesti, 18/+14. Olga Uglenkolla oli pari hyvää erää, mutta hän löi alaspäin sinne, missä torjunta oli paikalla. Tehtiin paljon virheitä, vastaanotto ja syöttö ei kulkenut. Näin on koko kausi mennyt – ailahtelevasti, jopa erien sisällä ja koko pelissä. Tämä ei kuitenkaan ollut hirveän huono peli. Teimme lapsellisia virheitä ja voitettu erä tuli meille paljolti Kangasalan omien virheiden takia.

Jutta Riikonen, LP Kangasala:

Ekat kaks erää pelattiin tosi hyvin omaa peliä. Kolmanteen erään peli herpaantui. Neljännen erä alun jälkeen saatiin peli kasaan. Oli hyvä peli. Tänään oli itsellä hyvä päivä pelata.

Kivaa, että on edessä paljon pelejä. Meillä on tosi hyvä joukkuehenki, huumorin kautta päästään eteenpäin ja pidetään hauskaa.

Ekaterina Klimova , Pieksämäki Volley:

Kangasala pelasi paremmin kuin me. Me emme pelanneet. Tehtiin paljon lapsellisia virheitä varsinkin erien lopussa.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Dayana Segovia 22 / +12

Jutta Riikonen 15 / +8

Hanna Salomäki 14 / +2

Pieksämäki Volley

Ekaterina Klimova 18 / +14

Julia Tokarenko 12 / +3

Olga Uglenko 9 / -3

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Jutta Riikonen

Pieksämäki Volley Ekaterina Klimova

LähiTapiola-pistekisa

3p Jutta Riikonen

2p Dayana Segovia

1p Ekaterina Klimova

Author: Outi Pettersson

Share This Post On