Pirkanmaan derby osa 2

Lauantaina 7.12. jatketaan Pitkäjärvellä, Kangasalla Pirkanmaan derbyn parissa, kun OrPo saapuu LP Kangasalan vieraaksi.
Edellisen kohtaamisen LP Kangasala vei 3-1, mutta ottelu oli kaikkea muuta kuin helppo. OrPo oli pelipäällä ja he onnistuivat laajalla rintamalla. LP Kangasala joutui taistelemaan jokaisesta pisteestä.
Tuleva kohtaaminen tulee varmasti olemaan myöskin tiukka taisto. OrPo on saanut Sanna Häkkisen takaisin sairastuvalta ja keskitorjujan tontilla pelaava Beddingfield on alkanut päästä vauhtiin. Kapteeni Saara Holm on onnistunut hyökkäyspelissään ja on haastava pideltävä.
LP Kangasalan peli oli edellisessä kohtaamisessa ailahtelevaa ja virheherkkää. Nyt on hyvä treeniviikko alla ja joukkue on valmis kohtaamaan OrPon uudella asenteella. Mary-Kate Marshall on myöskin onnistunut hyökkäyspelissään ja häntä säestää Ronja Heikkiniemi, joka on myöskin löytänyt pelivireen hakkurin tontilla. Keskitorjuja trio on varmasti valmiina torjumaan OrPon hyökkäyksiä ja taistelemaan verkolla.
Tulossa on varmasti jännittävä ja yleisöä sytyttävä taisto tärkeistä sarjapisteistä. LP Kangasala (9-3) on sarjan kärjen tuntumassa ja nälkäisenä saalistamassa lisää pisteitä kivutakseen ylemmäs. OrPo(3-9) ja Wovo Rovaniemi jakavat tällä hetkellä sarjan 8.sijaa, joten voittamalla Kangasalan OrPo nousisi Wovon edelle ja lähemmäs pudotuspelipaikkaa.
Tervetuloa Pitkäjärvelle Kangasalle lauantaina 7.12.! Ottelu alkaa kello 17.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On