Perjantaina jälleen Pitkäjärvellä!

Seuraava kotiottelu on jälleen nurkan takana kun viime kevään pronssitaistelun vastus Liigaploki saapuu Pitkäjärvelle. Koskisen Jukan valmentama vierasjoukkue on koottu mielenkiintoisista pelaajista kuluvalle kaudelle. Peräti viisi pelaajaa on hankittu ulkomailta, joten isoista panostuksista on kyse. Hyökkäyspuolella katseet kääntyvät varmasti yleispelaajiin Jeane Hortoniin sekä Darian Mackiin. Passarina peliä pyörittää jo viime kaudelta tuttu Suzanne Horner. Liigaploki aloitti kautensa tappiolla Hämmenlinnalle mutta on sen jälkeen voittanut kotonaan Pölkyn sekä LP Vampulan. Vieraissa heidän kovuutensa koki Nurmo. Tulevana torstaina joukkue pelaa Salossa. Ennakkoon joukkue on arvioitu kamppailevan mitaleista (niinkuin moni muukin joukkue).
Kotijoukkue on pelannut tällä kaudella kolme peliä ja voittanut niistä kaikki. Haaste ei perjantaina varmasti helpotu edellisistä otteluista, joten kovaa vääntöä sarjapisteistä on varmasti luvassa. Kotijoukkueen kantavat voimat kauden ensimmäisissä peleissä on ollut yleispelaaja Nette Peit sekä Hakkuri Jooa Hänninen.
Jatkaako kotijoukkue voittojen tiellä vai ryöstääkö vieraat pisteet mukaansa? Tule paikan päälle ihmettelemään menoa ja melskettä klo 18.30!

Author: Pertti Flinck

Share This Post On