Pelaajasopimuksia

Ari-Matti Joen kommentit liberokaksikosta:

Laura Penttilä:
Huippu juttu, että viime kaudella aloittamamme yhteistyö Lauran kanssa jatkuu ja saamme olla mahdollistamassa hänen kehittymistään jatkossakin.
Penalla on loistava asenne työntekoon ja loputon kiinnostus oppia uusia asioita.
Hän on erinomainen esimerkki siinä, kuinka hän pelaajana miettii asioita usealta lähestymiskulmalta ja on valmis tekemään valtavan määrän toistoja oppiakseen harjoittelemansa asian.
Hän on fiksu nuori nainen, joka on onnistunut mielestäni hyvin yhdistämään opiskelun ja ammattimaisen urheilemisen, johon sisältyy täyden työviikon verran harjoittelua viikossa.
Penan merkitys joukkueellemme on tärkeä ja on aina hieno tulla hallille, kun hänen positiivinen läsnäolonsa saa muutkin ympärillä voimaan paremmin.
Hänen arvomaailmansa ihmisenä kohtaa hienosti LP Kangasalan arvot. Hän välittää aidosti ihmisistä ympärillään.
Penankin kohdalla tuleva kesä ja naisten maajoukkuekomennus mahdollistaa kokemuksen karttumisen kovista peleistä ja kansainvälisestä tasosta.

Elsi Karjanlahti:
Elsi kuuluu siihen nuorten urheilijoiden pieneen ryhmään, joille me Kangasalla pystyimme ja tietysti halusimme mahdollistaa laadukkaan harjoitteluympäristön ja siirtymisen tuleviksi vuosiksi arkeemme, jossa heille riittää haastetta laadukkaassa harjoitteluryhmässä.
Näille nuorille on erittäin tärkeää, että he saavat kehittyä rauhassa ja tulla riittävän valmiiksi ennen kuin he pääsevät ottamaan suurta roolia Mestaruusliigassa.
Elsi on todella urheilullinen yksilö, jolla on laajempaa lajitaustaa. Seuratessamme hänen pelaamistaan sekä keskusteluissa hänen valmentajiensa kanssa saimme hyvän kuvan hänestä.
Elsin aloitteellisuus sekä käymämme keskustelut piirsi meille kuvan määrätietoisesta ja tavoitteellisesta nuoresta naisesta, joka päättäväisyydellään tulee saavuttamaan hienoja asioita elämässään.
On hienoa, että LP Kangasala saa olla mukana tässä matkassa.
Elsi on mukana U18 EM-kisajoukkueessa ja pääsee noissa Euroopan mestaruuspeleissä mittaamaan kansainvälistä tasoa. Tämä auttaa ymmärtämään hyvin mitä vaatii huipputasolle pääseminen.
Tervetuloa Kangasalle Elsi!

Uusi aika, uudet kujeet, mutta jotain tuttuakin – passarikaksikoksi Jalonen ja Siika-Aho!
Emmi Jalonen jatkaa LP Kangasalan passarina myös juhlakaudella. Toiseksi passariksi saamme Kuortaneelta nuoren ja lupaavan Sanni Siika-Ahon!
Alla joukkueen valmennus- ja johtoryhmään kuuluvan Ari-Matti Joen kommentit passarikaksikosta.

Emmi Jalonen:
“On hienoa että Emmi jatkaa Kangasalla myös tulevalla kaudella.
Emmillä on suuri rooli joukkueen arjessa hallilla ja hallin ulkopuolella.
Hän varmistaa omalla persoonallaan sekä ihmisenä että urheilijana seuran ja joukkueen asettaman kovan vaatimustason harjoittelussa ja muussa urheilijan arjessa luomiemme arvojen ohjaamana.”
“Emmi on Suomen ehdotonta passarikärkeä, ja hänen kohdallaan tavoite on saavuttaa erityisesti pelillistä kehittymistä ja siirtymistä kohti isompia areenoita jo ensi kauden jälkeen.”
“Kesän maajoukkue osaltaan mahdollistaa kovien pelien ja kokemuksen karttumisen, josta on hyvä jatkaa tulevaan kauteen.”

Sanni Siika-aho:
“Sannista saamme Kangasalle mielenkiintoisen nuoren talentin.
Sannista näkee kuinka laadukas ja tavoitteellinen urheilijan kehittäminen nuoruusvuosien aikana on luonut meille vahvan pohjan jatkaa tätä hienoa työtä.”
“Olemme seuranneet häntä pidemmän aikaa ikäluokka- ja Kuortaneen pelien kautta ja keskustelleet hänen ympärillään toimivien ihmisten kanssa.”
“Keskustelumme Sannin kanssa vahvisti mielikuvaa siitä, että hän on juuri arvojemme mukainen pelaaja ja valmis ottamaan haasteen vastaan.”
“Näemme hänessä ihmisen ja urheilijan, jolle voimme osaltamme antaa oppia arjessa ja mahdollistaa kovan harjoittelun niin, että hän pääsee haastamaan itsensä jokaisessa treenissä.”
“Sanni on passari, joka tulee “urheilijaputkemme” alkupäähän. Uskomme että hänestä voi kehittyä seuraavien kausien aikana pelaaja, joka tulee ottamaan ison roolin jopa naisten maajoukkuetasolla. Työ on vielä kovasti kesken, vaikka positiivinen itsevarmuus pelikentällä välillä huokuu jotain aivan muuta”

Author: Pertti Flinck

Share This Post On