Passariksi hollantilainen Rochelle Wopereis ja liberona jatkaa Emma Mutka

Hollantilainen 24-vuotias Rochelle Wopereis, 185 cm saapuu LP Kangasalan passariksi ja yksivuotisella sopimuksella. Hän on pelannut 2015-2019 Eurosped VTV joukkueessa Hollannin pääsarjassa, viime kaudella seura ylsi runkosarjan toiselle sijalle. Eurosped VTV:n pelipaidassa hän on yltänyt Hollannin cupin finaaliin -18 ja vuosina 16-18 hän on voittanut supercupin. Rochelle on kuulunut myös nuorten maajoukkueeseen vuonna 2012. Rochelle saapuu Kangasalle Elokuun puolivälissä.
Keräsen kommentit hollantilais-passarista: ”Rochelle oli jo viime kaudella lähdössä Bundesliigaan mutta opiskelujen viimestelyn vuoksi jäi Hollantiin. Nyt hän on valmis aloittamaan uran ammattipelaajana ja uskon että hänen tie tulee viemään pitkälle. Etsin pelaajaa joka pystyy nopeaan passitempoon sekä osaa johtaa peliä hyvin ja keskustelujen jälkeen Rochellen kanssa ajatukset osuivat yhteen. Päätös passarin valinnasta oli näiden asioiden jälkeen melko helppo.

Emma Mutka 22vuotta, 172 cm jatkaa LP Kangasalan riveissä ensi kauden. Emmalle kausi on toinen Kangasalla ja viime kaudella Emma nähtiin sekä liberon että yleispelaajan roolissa vahvistamassa vastaanottoa takakenttäkierroksilla. Emma on periksiantamaton tyyppi, joka treenaa täysillä kehittyäkseen koko ajan paremmaksi.
Emman fiiliksiä: ”Hienoa jatkaa Kangasalla myös seuraava kausi. Henkilökohtaiset tavoitteet lentopallon suhteen ovat korkealla ja olen motivoitunut tekemään töitä niiden eteen. Olosuhteet ja hyvä valmennus mahdollistavat kehittymisen yhä paremmaksi lentopalloilijaksi ja Kangasalla tähän panostetaan kokonaisvaltaisesti. Tämä oli myös yksi suurimmista syistä, minkä vuoksi halusin jäädä Kangasalle.” Keränen kommentoi Emman jatkamisesta joukkueesta tyytyväisenä. ”Emma tuli viime kaudelle mukaan suoraan muutaman välivuoden jälkeen ja teki hyvää työtä vaikkei pelillinen aika liberona ollut suuri. Nyt hän alkaa fyysisesti olla kunnossa ja motivaatio kehittyä on kova joten odotukset alkavalle kaudelle nousevat kovasti. Emman asenne kehittymisen eteen on sellaista mikä motivoi myös minua paljon.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On