Otteluennakko: LP – OrPo 12.3.

OrPo saapuu puolivälierien toiseen kohtaamiseen Pitkäjärvelle maanantaina 12.3. klo 18:30 alkavaan otteluun.

Jännitys tiivistyy, kun naapurikaupunki Oriveden liiganaiset astelevat toiseen neljännesfinaalikamppailuun Pitkäjärven saliin.

Lauantain ensimmäisen pelin jälkeiset fyysiset ja henkiset kuonat on pyyhitty varmasti pois sunnuntain välipäivänä ja joukkueet ottavat aggressiivisesti yhteen. Asetelmia haetaan siis joko ottelusarjan katkaisemiseksi keskiviikon 14.3. peliin tai otteluvoittojen tasoittuessa pelejä jatketaan vielä tulevan viikonlopun kynnyksellä.

 

Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä ja tasaisia, joten mielenkiintoista on nähdä miten kotietu tällä kerralla vaikuttaa otteisiin – vai vaikuttaako. Varmaa on se, että Pitkäjärvellä nähdään sekä punamustaa että sinivalkoista kannattajajoukkoa käymässä lehtereillä omaa kamppailuaan Pirkanmaan herruudesta.

Varmaa on myöskin se, että joukkueet tuntevat toisensa niin hyvin, että suuria yllätyksiä ei varmasti ole taktisella puolella tai pelaajavalinnoissa odotettavissa. Yksilösuoritusten onnistuminen laajemmalla rintamalla ratkaissee voittajan tälläkin kerralla.

 

Kausi on hienossa vaiheessa ja yleisöllekin se merkitsee nautinnollista ja jännittävää lentopallodraamaa parhaimmillaan. Taistelupareja tullaan näkemään varmasti, mikä on lajin suola. Kenen kantti kestää?

 

Pelipaikka:                          Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4, 36240 Kangasala

Lippujen hinnat:                  15,- / 12,-

 

 

 

 

Author: Riku Koukila

Share This Post On