Otteluennakko: LP – LiigaPloki, 2. pronssiottelu

Pitkäjärven liikuntahallissa on luvassa jännittävää taistelua pronssimitaleista perjantaina 6.4. klo 18.30 alkavassa kamppailussa.

Runkosarjan 5. ja 6. – LiigaPloki Pihtiputaalta ja kotijoukkue LP Kangasala – ottavat yhteen toisessa osaottelussa ensimmäisen päätyttyä LP:n voittoon keskiviikkona Pihtiputaalla lukemin 3-1.

Molemmat joukkueet ovat sarjan lopussa nostaneet tasoaan, mistä osoituksena ovat runkosarjassa paremmin menestyneiden Pölkky Kuusamon ja Oriveden Ponnistuksen voittaminen puolivälierissä.

Välierien tiukoissa väännöissä HPK ja LP Viesti vielä veivät finaalipaikat lähinnä rutiininsa turvin.

Keskinäisten kohtaamisten voitot ovat nyt tasan, joten kauden lopullista herruutta haetaan tosissaan.

Ensimmäinen osaottelu oli hyvää ja korkeatasoista urheiluviihdettä ja samaa on odotettavissa myös perjantaina. Molemmista joukkueista löytyi  lyöntivoimaa sekä kotimaan että ulkomaan osastoilta. Perjantaina tamperelainen Nette Tuominen palaa Plokin paidassa entiseen kotisaliinsa pakkovoiton edessä, oltuaan ensimmäisessä ottelussa LP:n syöttöjen kohteena. Plokin amerikkalaisnelikko on tilastojenkin valossa laadukas ja mielenkiintoinen seurattava, johtotähtenään 194-senttinen hakkuri Canace Finley.

Kotijoukkue on alkukauden vaikeuksien jälkeen löytänyt taistelevan ja nöyrän pelivireen. Danielle Brisebois ja Jessica Wagner ovat joukkueen tukipilareita, mutta kotimaiset pelaajat ovat laajalla rintamalla nousseet ratkaisijoiden rooliin. Joukkue huokuu hyvää energiaa ja tekemistä.

Molemmat joukkueet haluavat varmasti mitalin ja hiovat taktisia kuvioita uusiksi toiseen kohtaamiseen. LiigaPloki ilmoitti tulevansa ryöstöretkelle Kangasalle – onnistuuko tuo ryöstö, se nähdään siis perjantaina Pitkäjärven liikuntahallissa. Tervetuloa kannustamaan.

 

Pelipaikka:                      Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4, 36240 Kangasala

Lippujen hinnat:            18,- / 15,-

Author: Riku Koukila

Share This Post On