Otteluennakko: LP – Jymy 11.2.

Kuuden pisteen ottelu Pitkäjärvellä sunnuntaina

 

LP:n viimeinen runkosarjan kotiottelu pelataan sunnuntaina 11.2.2018 kello 17 Pitkäjärven koululla. Vastustajana on sarjanousija Nurmon Jymy.

Paljon on molemmilla joukkueilla pelissä sunnuntaina Kangasalla, kun sarjanousija Nurmon Jymy saapuu joukkueiden väliseen kolmanteen kohtaamiseen runkosarjassa. Otteluvoitot ovat 1-1, joten voimasuhteet ovat tulosten valossa tasan. Nurmon johtotähtenä pelaa norjalainen hakkuri Julie Mikaelsen, joka vasurina on hankala pideltävä, kuten vasurit yleensä lentopallossa :).

HPK:ssa mitaleja kahminut keskitorjuja Karoliina Friberg on myös mielenkiintoinen seurattava kotiyleisölle oveline hyökkäyksineen. Nurmo on vaarallinen joukkue kaiken kaikkiaan kenelle tahansa,  minkä sarjasijoituskin osoittaa.

Kotijoukkue LP kärkkyy kolmen pisteen päässä takana ja janoaa varmasti jatkoa kolmen pelin voittoputkelleen  kotiyleisönsä edessä. Jessica Wagnerin näyttäviä suorituksia on totuttu näkemään pelistä toiseen, joten nähtäväksi jää, löytyykö nurmolaisista hänen pysäyttäjäänsä. Toisaalta kotimaisten pelaajien panos on myös parantunut ja joukkue hakeekin tasapainoista esitystä laajalla rintamalla. Runkosarja lähestyy loppuaan ja asetelmista pudotuspeleihin käydään varmaan raivokasta taistelua, joten nautittava lentopallotapahtuma on tiedossa.

– Ismo Tahvanainen –

 

Pelipaikka:                          Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4, 36240 Kangasala

Lippujen hinnat:                  12,- / 10,-

Author: Riku Koukila

Share This Post On