Otteluennakko / 3.välieräottelu / LP Kangasala – Pölkky Kuusamo

Lauantai-ilta 1.4., Mestaruusliigan välierät, LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo – finaalipaikka ensikertaa katkolla kuusamolaisille.

LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo kohtaavat Pitkäjärvellä ensi kertaa kuluvassa välieräsarjassa, kun edessä on kolmas kohtaaminen. Kaksi ensimmäistä välieräkamppailua pelattiin Kuusamossa kuluvan viikon maanantaina ja tiistaina. 
Monien papereissa haastajan asemassa välieriin lähtenyt LP Kangasala onnistui horjuttamaan Pölkkyä kahdessa ensimmäisessä välierässä otteluiden mennessä 3-1 ja 3-2 Pölkylle, joka ei kuluvalla kaudella ole taipunut vielä yhdessäkään kotiottelussaan. Pitkäjärvelle tultaessa pelaa LP siis ensi kertaa ”selkä seinää vasten” -tilanteessa, kun edessä on kolme pakkovoittoa, jotta sarja kääntyy vielä kangasalalaisten nimiin. 
Katsottaessa koko kauden keskinäisiä ovat voitot ennen lauantaita 4-1 kuusamolaisille. Pölkky on edellä mainitunkin mukaan korjannut nimiinsä kaikki kolme Kuusamossa pelattua ottelua sekä yhden Pitkäjärvellä pelatun ottelun. LP:n voitto sen sijaan tuli lokakuussa Pitkäjärvellä suoraan erin 3-0. 
Lauantaina kotijoukkueena esiintyvän LP:n iskunpaikka lieneekin siis nimenomaan kotisalissa. Voitolla sarja venytetään ainakin sunnuntaina tarvittaessa Pitkäjärvellä pelattavaan 4.välierään. Tappiolla Pölkky etenee finaaleihin toisena vuonna perättäin ja LP:n kevät päätetään pronssiotteluissa. 
Kaikki on siis kangasalalaisilla pelissä, kun joukkueet iskevät yhteen lauantaina.

Author: Pertti Flinck

Share This Post On