Otteluennakko 14.1.

Sarjataulukon ääripäät kohtaavat Pitkäjärvellä lauantaina 14.1.2023, kun LP ja JymyVolley iskevät yhteen. Ennen lauantaita LP pitää sarjataulukon 2.sijaa itsellään 35 pisteellään – kaksi pistettä tahtipuikkoa heiluttavan Puijo Wolley:n takana. Lauantaina vierasjoukkueen roolissa esiintyvän Jymyn viimeajat puolestaan ovat olleet haastavia. Otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta lähtevä nurmolaisryhmä on viimeisestä 11 ottelustaan onnistunut ottamaan yhden voiton ja pelaamastaan 17 ottelusta raapimaan kaikkiaan 12 pistettä. Sarjataulukossa matkaa 9.sijaa pitävään LP Vampulaan on viisi pistettä ja pudotuspeleihin pääsevän kahdeksan joukkueen joukkoon kuusi pistettä. 
Kuluvalla kaudella joukkueet ovat ennen lauantaita kohdanneet kertaalleen. Tuolloinkin Pitkäjärvellä pelatussa ottelussa LP oli vahvempi suoraan erin 3-0 (25-23, 25-14, 25-15) ja lähtee myös lauantain otteluun ennakkosuosikin asemasta. 
Kolmen pisteen voitolla LP nousee jälleen sarjataulukon piikkipaikalle ohi kaksi ottelua enemmän ennen lauantaita pelanneen Puijon. Nurmo puolestaan nousisi voitolla iskuetäisyydelle pudotuspeliviivan molemminpuolin olevista joukkueista. 
Lunastaako LP ennakkosuosikin odotukset vai hakeeko Jymy yllätyksen Pitkäjärveltä? Se selviää lauantaina, kun ottelu lyödään käyntiin kello 17:00
Ennakko: Jyri Hömmö, LP Kangasala

Author: Pertti Flinck

Share This Post On