OrPon peli oli tänään kontrolloidumpaa

Kauden ensimmäinen kotiottelu Pitkäjärvellä päättyi vieraiden 3-0 voittoon. Vaikka kaikkien erien alku oli tasaista vääntöä ja pisteitä putoili vuoroin verkon molemmille puolin, ei LP Kangasala tänään pystynyt vastaamaan OrPon hyvään pelikokonaisuuteen.

Virginie De Carne myönsi, että moni asia ei tänään toiminut kentällä. Toisaalta näin kauden alussa on hyvä testata eri asioita ja hakea erilaisia vaihtoehtoja. Virheitä tehtiin kentällä OrPoa enemmän ja OrPon vastaanotto oli selkeästi parempaa. Nyt nähtiin asioita, joita pitää työstää vielä ja mitä pitää ensi viikolla harjoitella.

OrPon valmentaja Satu Natunen oli ylpeä joukkueestaan. Kolme pistettä tuntui isommalta kuin kolme pistettä, kun taustalla on ollut erilaisia vaikeuksia. Porukassa on paljon potentiaalia ja joukkue on tehnyt paljon duunia vaikeuksista huolimatta. Voitto oli nyt palkinto tehdystä työstä. Satu Natunen kuittasi myös, että Kangasalan peli jotenkin sopi OrPon torjunnalle.

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittu Roosa Laakkonen harmitteli sitä, että hyvä fiilis pelata pitkästä aikaa kotisalissa ei riittänyt tässä pelissä pidemmälle.

OrPon paras pelaaja ja kolme LähiTapiola pistettä napannut Saara Holm oli tyytyväinen kasassa pysyneeseen rohkeaan peliin. Hyvä fiilis, kiva pelata -tunnelma välittyi myös kentän ulkopuolelle.

Ottelun parhaat pisteiden tekijät olivat

LP Kangasala

Hanna Salomäki 15 / +1

Marija Jelic 8 / 0

Roosa Laakkonen 7/+4

OrPo

Saara Holm 15/+10

Malina Terrell 14/+12

Janisa Johnson 14/+7

 

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin

LP Kangasala Roosa Laakkonen

OrPo Saara Holm

 

LähiTapiola-pistekisa

3p Saara Holm, OrPo

2p Malina Terrell, OrPo

1p Janisa Johnson, OrPo

Kuva: Timo Palokangas

Author: Outi Pettersson

Share This Post On