OrPo ryösti kotiedun kolmannessa puolivälierässä

LP Kangasalan ja OrPon kolmas puolivälieräottelu Kangasalan kotisalissa Pitkäjärvellä alkoi tasaisissa merkeissä ja ilman nilkkansa loukannutta hakkuri Nikki Tayloria peliin lähtenyt kotijoukkue sinnitteli tasaisesti avauserän lopulle saakka kunnes vierailjia OrPo oli ratkaisuhetkillä terävämpi ja vei erän 21-25.

Toinen erä oli lähes avauserän toisinto, ja Taylorin puuttumisen vuoksi hieman vieraalla rotaatiolla peliin lähtenyt kotijoukkue oli hieman eksyksissä varsinkin erän loppuhetkillä. Vieraijat ratkaisivat laajalla rintamalla ja varsinkin tärkeissä palloralliessa Nelli Rantanen tappoi palloa sen verran terävästi, että myös toinen erä OrPolle 23-25.
Kolmannessa erässä kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja valmentaja Arttu Keräsen kaipaamaa räväkkyyttä ja rohkeutta alkoi löytyä useammaltakin pelaajalta ja Kangasala vei erän melko selkeästi 25-18, ja näytti jo siltä että peliä pelataan vielä pitkälle iltaan.
Toisin kuitenkin kävi ja täysin unessa neljännen erän aloittanut kotijoukkue oli liki tyrmätty ennen erän puoltaväliä, OrPon erän alussa hankkima 6-7 pisteen etumatka vain kasvoi loppua kohden ja erä selkeästi vierailijoille 14-25 ja koko ottelu siis 1-3.
Sarja on nyt Orpolle 2-1 ja sillä on sarja katkolla lauantaina Orivedellä.

Erica Handley, OrPo :
– Alkaa olemaan Kangasala jo tuttu joukkue, saatiin hyvä taisteluhenki päälle alusta asti ja neljäs erä oli todella hyvä.
Apostolos Oikonomou, OrPo :
– Tulos oli hyvä mutta esitykseen en ole tyytyväinen, kahdessa ensimmäisessä erässä voitettiin vaikka emme pelanneet hyvin.Neljäs erä oli parasta peliämme tänään.Nyt tilanne nollattava ja lauantaina uusi taistelu.
Jutta Riikonen ; LP :
– Ärsyttää. Kolmas erä oli meiltä hyvä, en tiedä mihin ote katosi kun neljäs erä alkoi.
Arttu Keränen, LP :
– Alussa näkyi että emme ole paljoa harjoitelleet tällä kuusikolla.Kolmas erä oli juuri sellaista raikasta ja rohkeaa peliä mihin pystymme.Lauantaina ei oikestaan ole mitään hävittävää joten yritetään saada raikas ilme sinnekin, jotta pelataan viides peli vielä sunnuntaina.
Parhaat pelaajat : Riikonen , LP ja Handley, Orpo

Yleisöä: 560

 

Kuvat Pertti Flinck

 

Author: Pertti Flinck

Share This Post On