OrPo piti pisteet kotonaan

LP joutui taipumaan OrPolle vieraissa kolmen erän jälkeen. 3-0 (25-18, 25-18, 25-13).

Meneillään oleva otteluruuhka vaati veronsa, eikä uutta pelisysteemiä ole Hannan loukkantumisen jälkeen ole ehditty ajaa kunnolla sisään. OrPo pelasi ehjän pelin ilman suurempia omia virheitä (12 vs 24) ja tappoi hyökkäyksiä tehokkaammin (38% vs 29%).

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:
– Kyllästyttää tää häviäminen. Vastaanotto pitää saada paremmaksi, mutta verkoltakin tarvitaan tehoja. Näyttää varmaan katsomoon, että usko on kadonnut. Ei se ole mihinkään kadonnut, se pitää vain kaivaa jostain.

Sanna Häkkinen, OrPo:
– Meillä aiemmat pelit ovat olleet ailahtelevia. Tänään onnistuttiin saamaan kaikki palaset kohdalleen. Erityisesti torjunta oli hyvää ja syötöllä saatiin vastustajalta terävyyttä pois. Kaikki halusivat voittaa. Valmistauduimme hyvin ja määrätietoisuudesta tuli se rohkeus.

Virginie de Carne, LP Kangasala:
– Tietenkään nyt ei ole hyvät fiilikset. Työskentelemme kovasti uutta pelijärjestelmää, jota ei ole vielä ehditty harjoitella riittävästi. Joissain osa-alueissa olemme edistyneet, mutta paljon on vielä tehtävää. Ensi viikolla saamme lisää harjoitusaikaa, joten voimme työstää heikkoja osa-alueita, joissa tänään jäimme OrPoa jälkeen, esim. hyökkäystä. Kova työ jatkuu.

Satu Natunen, OrPo:
– Hyvä fiilis. Päästiin valmistautumaan peliin hyvin ja tehtiin, mitä sovittiin. Tehtiin asoita mitä mitä sovittiin. Tänään loksahti palaset kohdalleen. Taisteltiin joka pallosta loppuun asti ja se tuotti tulosta. Kiitos koko joukkueelle.

Parhaaksi palkitut:
Malina Terrell, 15/+10, 7 ässää, OrPo
Tiiamari Sievänen, 44% vo, LP Kangasala

Ottelutallenne: https://www.youtube.com/watch?v=ewty6VmU-9E
Tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx…#

Kuvat: Jyri Kivimäki

Lehdistötilaisuus: Oriveden Ponnistus

Author: Jyri Kivimäki

Share This Post On