OrPo parempi  Pirkanmaan Derbyssä

  Oriveden ponnistus otti pitkästä aikaa Pirkanmaan valtikan naisten mestaruusliigassa kun se voitti runkosarjan kolmesta kohtaamisesta kaksi, viimeisimmän sunnuntaina kun se voitti LP Kangasalan vieraskentällä suoraan erin 0-3.

Jo avauserä näytti ottelun suunnan.Hyvin kotijoukkueen hyökkäykset torjunut OrPo hallitsi erää hienokseltaan koko ajan ja vei sen lopulta pistein 21-25.

Toisessa erässä kotijoukkue näytti piristymisen merkkejä ja johti sitä suurimman osan ajasta mutta lopulta myös tämä erä jatkopallojen jälkeen OrPolle lukemin 27-29.

Myöskään kolmannessa erässä tehottomasti hyökännyt Kangasala ei saanut yskivää konettaan käyntiin. Orpo hyökkäsi järkevästi ja varsinkin avauserän lopulla kentälle vaihdettu Linnea Kuusela jujutti pallon Kangasalan torjunnan taakse useammankin kerran.

Näin varsin vaisun esityksen kotiyleisölleen tarjonnut Kangasala hävisi myös tämän erän 23-25 ja koko ottelun siis puhtaasti 3-0.

Taija Kaukoranta, Orpo

Harvoin ollaan oma uran aikana Kangasalta 3-0 voittoa juhlittu. Pelimme alkaa olemaan koko ajan paremmin uomissaan.

Andrea Carasi, Orpo

Hieno voitto, saimme eilisestä voitosta lisää itseluottamusta ja nyt peli alkaa olemaan sen näköista kun sen kuuluukin, Uskon mitalitavoitteeseen vahvasti.

Tiiamari Sievänen, Kangasala

Oltiin tosi huonoja tänään, Orpo oli hyvä mutta oma hyökkäyspelimme oli heikolla tasolla. Ensi viikonlopun cupfinaalit on tärkeä etappi, meidän täytyy parantaa tosi paljon ja uskon että näin myös tapahtuu.

Arttu Keränen, Kangasala

Orpolla 16 torjuntaa kolmeen erään, se kertoo kuinka huonosti tänään hyökkäsimme. Onneksi on kokonainen viikko ennen viikonvaihteen cuphuipennusta niin saamme harjoiteltua pelin uomiin. Sarjassa on tällä hetkellä varmaan 6-7 joukkuetta joista kuka tahansa voi olla keväällä mestari.

 

Parhaat pelaajat: Kaukoranta, Orpo ja Sievänen. Kangasala

ProLibero: Sievänen, Kangasala

 

 

 

 

Kuvat Pertti Flinck

Author: Pertti Flinck

Share This Post On