OrPo edelleen Pirkanmaan ykkönen

 

Toisilleen jo varsin tutut vastukset LP Kangasala ja Orpo kohtasivat jälleen sunnuntaina Kangasalla ja OrPo oli jälleen parempi, tällä kertaa luvuin 1 – 3 (22-25, 19-25, 25-20, 22-25).

Ottelu oli ensimmäisestä erästä lähtien hyvin tasaista vääntöä, ja kaikki neljää erää ratkesivat vasta aivan erien lopussa. OrPon kovempi rutiinitaso tuli ilmi varsinkin erien ratkaisupalloissa, ja vaikka Kangasalan helppojen virheiden määrä vähenikin oleellisesti kahden ensimmäisen erän jälkeen, oli OrPo kuitenkin varsinkin jälleen painavasti palloa kenttään lyöneen Franciele Lemosin johdolla juuri ratkaisevan verran terävämpi.

LP Kangasala oli saanut sairastupansa tyhjäksi ja olikin huomattavasti terävämpi kuin pari viikkoa sitten Suomen cupissa joukkueen edellisessä kohtaamisessa ja jälleen loisto-ottelun pelannut keskitorjuja Jessica Wagner hyökkäsi tehokkaasti. Wagner palkittiinkin ottelun alussa alkukauden hyvistä otteista Mestaruusliigan tähtikuusikkoon kuulumisesta ansaitusti kunniakirjalla.

Sanna Häkkinen, OrPo:

– Hyvä peli meiltä, Kangasala oli paljon parempi ja ottelu oli muutenkin tasokkaampi kuin edellinen Suomen Cupin kohtaaminen, varsinkin Wagner oli taas vaarallinen.

Zvonko Nikolic, OrPo:

– Tasainen peli joka osa-alueella, olimme ratkaisuvaiheessa erien lopussa sen pienen piirun parempia. Kangasala on meille jo tuttu vastus ja tämä Pitkäjärvi kuin kotisali, arvostan kovasti Kangasalan lentopalloa ja meillä on hyvä valmentajasuhde Jannen kanssa.

Emilia Sipilä, LP Kangasala:

– Pari ensimmäistä erää oli hakemista varsinkin omalta kohdalta, tauon jälkeen sain varsinkin hihapelini kulkemaan ja tuntui että se vanha tuttu ”tatsi” on jälleen löytymässä rikkonaisen syksyn jälkeen.

Janne Anturamäki LP Kangasala:

– Oli paljon parempi ottelu kuin aiemmat OrPo-kohtaamiset. Laitahyökkääminen oli lähes OrPon tasolla, mikä on erinomainen asia. Helpot virheet vielä kun saadaan kytkettyä niin tulosta alkaa varmasti tulla ja suunta on edelleen oikea.

LP Kangasala: Wagner 19/+14, Riikonen 14/+5, Hurskainen 10/+7
Oriveden Ponnistus: Lemos 28/+13, Stedile 20/+11, Hervey 7/+0

 

Parhaat pelaajat:

LP: Jessica Wagner

OrPo: Franciele Lemos

 

LähiTapiola-pisteet:
3 Lemos OrPo
2 Wagner LP
1 Stedile OrPo

 

Katsojia: 262

Author: Riku Koukila

Share This Post On