Ohjeita finaaliin tuleville

Finaaleihin on odotettavissa paljon väkeä, joten saapumista ei kannata jättää viime tinkaan. Julkinen liikenne Pitkäjärven koululle kulkee hyvin ja LP Kangasala suositteleekin sen hyödyntämistä, mutta paikalle voit saapua myös omalla autollasi.
Parhaat vinkit:
• Saavu ajoissa!
• Osta lippu ennakkoon!
• Suosi julkista liikennettä!
• Kannusta omaa suosikkiasi!
SAAPUMINEN PITKÄJÄRVELLE JA PYSÄKÖINTI
Pitkäjärvellä pysäköintitilaa on rajatusti. Suosittelemme hyödyntämään kimppakyytejä mahdollisuuksien mukaan sekä saapumaan ajoissa paikalle. Koulun pihan ja junatien lisäksi hiekkakenttä on finaalipeleissä käytössä pysäköintiin. Paikalla on liikenteenohjaus.
Pitkäjärvelle liikennöi myös bussit hyvin sekä Kangasalan keskustan että Tampereen suunnasta. Aikataulun ja reitit voit tarkistaa osoitteesta https://reittiopas.tampere.fi syöttämällä hakuun lähtöosoitteen ja Pitkäjärven koulun (osoite Vatialantie 4A).
LIPUNMYYNTI
Sisääntuloreittejä on finaaleissa käytössä kaksi. Koulun pääoven lisäksi koulun päädyssä olevalta ovelta pääsee sisään. Pihalla on ohjeistus ja järjestyksen valvojia ohjaamassa. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/lpkangasala/
Ennakkolipun ostaneille on oma jononsa, jonka avulla pääset nopeammin sisään.
Tervetuloa Pitkäjärvelle viihtymään ja nauttimaan finaalitunnelmasta!

Author: Pertti Flinck

Share This Post On