LP:llä maukas kuuden pisteen viikonloppu

LP Kangasala – WoVo    3 – 0 (25-14, 25-19, 25-18)

Eilen riemukkaasti HPK:n nujertanut LP jatkoi voitokkaasti myös viikonlopun toisessa kotiottelussa sarjajumbo WoVo Rovaniemeä vastaan. Ottelun ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina siihen asti, kunnes kotijoukkueen kapteeni Liisa Hurskainen asteli ennen erän puoltaväliä syöttövuoroonsa tehden seitsemän pisteen syöttöputken ja erä oli käytännössä taputeltu. LP onnistui varsinkin erän lopussa hyökkäyksissään laajalla rintamalla sekä keskeltä että laidasta.

Toiseen erään vierailija WoVo sai hyvän alun johtaen jo 8-4, kunnes jälleen Hurskainen syötti pitkän putken jonka jälkeen LP meni taas menojaan. Vierailijat saivat parikin kertaa vaimennettua LP:n pelätyn keskitorjujan Jessica Wagnerin hyökkäyksen mutta se ei kuitenkaan riittänyt taisteluun erän voitosta tosissaan.

Kolmannen erän alku oli heikkotasoista ja virheiden sävyttämää mutta erän edetessä LP kuitenkin osoitti joukkueiden tänään melko selvän tasoeron. Myös ottelun torjuntatilasto 12-2 kotijoukkueen hyväksi kertoi omaa kieltään pelin kulusta.

Roosa Rautio, WoVo:

  • Saimme kohtuulliset alut eriin ja vastaanotto oli osittain parempaa kuin aiemmin mutta omien virheiden suuri määrä esti meitä taistelemasta ottelun voitosta.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

  • Omien virheiden määrä oli 37, mutta kuitenkin kymmenen pienempi kuin edellisessä ottelussa Nurmossa. Sitä määrää kun saadaan pienennettyä samaan tahtiin, niin voimme taistella otteluissa myös voitosta. Olemme pelanneet vain kolme ottelua viimeiseen puoleentoista kuukauteen ja nyt edessä olevat kolme kovaa peliä viikossa auttavat meitä varmasti peli-ilmeen löytymisessä.

Emilia Sipilä, LP:

  • Ei oltu yhtä teräviä ja latautuneita kuin eilen mutta hyvä että tämäkin taso riitti ottelun voittoon. Tosi tärkeä kuuden pisteen viikonloppu joka tapauksessa.

Kai Stenius, LP:

  • Hieman aavistelin jo ennen peliä, että ei saada ihan yhtä hyvää latausta kuin eilen ja varsinkin erien alut olivat juuri osoitus tästä. Eilinen oli pelaajille todella tärkeä voitto kärkijoukkueista pitkään aikaan ja tämä päivän rutiiniesitys riitti voittoon ja tämä kuuden pisteen viikonloppu tuli kyllä hyvään saumaan.

Parhaat pelaajat:

LP: Emilia Sipilä

WoVo: Roosa Rautio

 

LähiTapiola-pisteet:

3p: Emilia Sipilä, LP

2p: Mita Uiato, LP

1p: Roosa Rautio, WoVo

 

LP: Brisebois 14/+8, Wagner 9/+9, Hurskainen 7/+7

WoVo: Pyhäjärvi 9/0, Sullivan 8/+6, Rantanen 8/0

 

Yleisöä 340

 

Author: Riku Koukila

Share This Post On